کارآفرینی پروژه نوشابه بدون گاز 25 ص
دسته بندي :
کسب و کار »
پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 20 صفحه
قسمتی از متن word (..DOC) :
1
فهرست
عنوان صفحه
مقدمه............................................................................................................... 2
آشنايي جزيي در مورد كار كارخانه........................................................... 5
نمودار مراحل مختلف توليد نوشابه غير گازدار با استفاده از انواع...................... 10
محاسبه اجزاء و ميزان دارايي هاي ثابت.................................................................. 12
مساحت زمين و برآورد قيمت آن...............................................................12
مساحت و هزينه هاي ساختماني...................................................................... 13
هزينه ماشين آلات و تجهيزات خط توليد.......................................................... 14
سرمايه ثابت مورد نياز كارخانه......................................................................... 16
هزينه هاي توليد سرمايه در گردش........................................................................... 18
محاسبه كل سرمايه گذاري................................................................................. 20
نحوه سرمايه گذاري و تأمين منابع مالي......................................................... 20
2
سودآوري و چگونگي برگشت سرمايه............................................................. 21
مقدمه
- نوع محصول:
نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبميوه جات به غلظت 14-10 درجه بريكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بريكس بازسازي شده و در بطري هاي نوشابه به ظرفيت 285 سي سي و با درب طشتكي بسته بندي خواهد شد.
بطري مذبور داراي ارتفاع 240 ميليمتر و قطر 57 ميليمتر است و بر روي آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 ميليمتر چشبانده خواهد شد.
آبميوه توليدي با استفاده از كنسانتره پرتقال، سيب و انگور و به صورت آب اين ميوه جات تهيه مي گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفي تهيه آن تا بريكس 7 نيز معمول است.
- ظرفيت توليدي و مدت زمان كار كارخانه:
ظرفيت توليد سالانه كارخانه در حدود 2000 تن آبميوه و معادل 2000000 ليتر است كه با توجه به ظرفيت بطري ها و با در نظر گرفتن ضايعات و غيره كلاً در حدود 7 ميليون بطري 285 سي سي آب ميوه خواهد شد كه شامل موارد زير است:
3
نام محصول
تعداد بطري
ظرفيت(سي سي)
ظرفيت(ليتر)
آب پرتقال
3.000.000
285
857.000
آب سيب
2.500.000
285
713.000
آب انگور
1.500.000
285
430.000
مدت زمان كار كارخانه با توجه به تعطيات و غيره عملاً 250 روز كاري و در يك شيفت كار 8 ساعته در نظر گرفته مي شود.
به اين ترتيب ظرفيت توليد روزانه كارخانه 28000 بطري كه معادل 4000 بطري در ساعت و بالاخره 68 بطري در دقيقه مي باشد.
- ميزان مواد اوليه مورد نياز كارخانه:
مواد اوليه مورد نياز كارخانه شامل كنسانتره پرتقال، سيب و انگور، شكر، بطري، كارتن و برچسب مربوطه مي باشد.
با توجه به نسبت اختلاط كنسانتره و آب به نسبت يك قسمت كنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سيب و انگور و يك قسمت كنسانتره و 6 قسمت آب در مورد كنسانتره پرتقال، عملاً ميزان كنسانتره مورد نياز جهت توليد به شرح زير است:
رديف
نام ماده مورد نياز
مقدار
1
كنسانتره پرتقال
143 تن
2
كنسانتره سيب
143 تن
3
كنسانتره انگور
86 تن
4
شكر بر مبناي 10-5% در صورت مصرف براي آب پرتقال
50 تن
4
5
بطري 285 سي سي
7 ميليون بطري
6
برچسب
7 ميليون عدد
7
كارتن 24 عددي
300.000عدد
آشنايي جزيي در مورد كار كارخانه
روش كار و نحوه فرآيند:
عمليات بازسازي يا Reconstitution جهت توليد آبميوه با فزودن آب به كنسانتره و رساندن بريكس كنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام مي شود و در اين سيستم چنانچه كنسانتره در شرايط استاندارد تهيه شده باشد عملاً نيازي به اضافه كردن مواد افزودني براي بهبود طعم و شيريني آبميوه نيست. ليكن با توجه به نوع پرتقال ايران و ترشي مربوطه افزودن شكر به آب پرتقال تا ميزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. اين عمليات شامل مراحل زير است:
1-نگهداري كنسانتره مصرفي:
كنسانتره معمولاً در گالن هاي پلاستيكي 120 كيلوئي به كارخانه تحويل مي گردد و از آنجائيكه اين بشكه ها معمولاً به كارخانه سازنده كنسانتره برگردانده مي شود، لذا كارخانه بايد حداقل براي مصرف يك هفته كنسانتره مورد نياز مجهز به مخازن استيل نگهداري به ظرفيت هر كدام در حدود 4000 ليتر باشد.
2-بازسازي آبميوه از كنسانتره