تحقیق تاریخچه کونگ فو

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 3 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏تاریخچه کونگ فو  ( بوکس چینی )
‏تاریخچه کونگ فو با ورود بودیهارما و یا به گفته چینی ها تامو از هند به معبد شائولین چین آغاز می گردد .
‏در ضمن معبد شائولین در ایالت هوتان قرار دارد و هنرهای رزمی موجود دنیا از این مکان سر چشمه گرفته است . راهب تامو که مشغول تعلیمات مذهبی به جوانان ( راهبان ) معبد بود . با توجه به حالات جسمی و روحی آنها شروع به ابداع 18 حرکت فیزیکی کرد . که بعدها همین حرکات جزئی از درسها و و تعلیمات آنها قرار گرفت و اساس هنر های رزمی کونگ فو ( بوکس چینی ) از اینجا شروع شد .
‏بعدها شاگردان راهب توانستند .‏ این حرکات را خوبی بیاموزند و شروع به گسترش این هنر کنند و مدت کوتاهی معبد شائولین خواستگاه کونگ فو شد و این هنر زیبا کم کم در معابد دیگر نفوذ کرد و بعدا از سالیانی دراز بر اساس بوکس معبد شائولین سبکهای دیگری از کونگ فو پدید آمد که سراسر چین رواج یافت و هنر ملی این کشور شد .
‏امروز می توان کونگ فورا در پارکها ، معبد ، باشگاها و تمام اماکن عمومی و خصوصی مشاهده کرد . مخصوصا صبح های زود در هوای پاک و فضاهای زیبا و دلنشین .
‏البته ناگفته نماند که ورزشی را که چینی ها صبح های زود تمرین می کنن شیوه ای از کونگ فوی نرم می باشد که به ( تای چی چون ) معروف است .
‏  معنای کونگ فو در بین مردم چین
‏در کل ، هنرهای رزمی چین با نام کونگ فو شناخته می شود . کلمه کونگ فو ظاهرا هیج معنای خاصی ندارد . ولی در بعضی از اقوام کونگ فو ( مرد دانا ) اطلاق می شود . و در نزد بعضی دیگر از مردم نیز به ( عالی ترین شکل هر چیز ) گفته می شود .
‏ در مجموع می توان گفت کونگ فو به هنری اطلاق می گردد که بیانگر حرکات فیزیکی موزون دست و پا است . در هر صورت کونگ فو تقریبا همیشه در دست مردان و زنانی بوده است که مورد اعتماد مردم بوده اند .
‏کونگ فو در بین دو گروه رواج بیشتری داشته است .
‏گروه اول جادوگران و جن گیران آن زمان که با نمایشهایی افسونگری و اجرای بعضی از حرکات زیبا و پیچیده در میان قبایل امرار معاش می کردند و این فنون و حرکات مذهبی مخصوص خودشان را به فرزندان خود انتقال می دادند . در بین آن می توان رهبر آنها ( تین شید ) را نام برد که ارباب آسمانی نام گرفته بود .
‏خاندان وی هزار هشتصد سال بر کوهی ( اژدها ) در ایالت کیانگ سینگ حکومت داشتند . ضمنا این افراد می توانستند بعد از ازدواج در بین مردم شهرها و روستائیان به راحتی و آزادانه زندگی کنند .
‏گروه دوم راهبان و افراد مذهبی را شامل می شد که این افراد زندگی ساده ای داشتند و فقط از گیاهان تغذیه می کردند و یکی از خصوصیات آنها این بود که باید تا زمانیکه زنده هستند مجرد و دور از مسائل مادی باشند آنها در صومعه ها زندگی می کردند .در ضمن برای تلفیق روح و جسم روزه می گرفتند و در همین حال به تمرینات سخت و طاقت فرسای هنرهای رزمی کونگ فو می پرداختند .
‏خضور راهبان پیوسته جهت اصلاح جامعه ملموس بود هر کجا بر کسی ستم می شد این راهبان حاضر بودند . فشارهائی که از طرف حاکمان به افراد زیر دست آنها اعمال می شود باعث آن گردید که در سال 1911 در چین نهضتی از طرف این مردان اتفاق بیافتد که به انقلاب بکسورها معروف شد و در حقیقت انقلاب اول نام گرفت .
‏یکی از راهبان معبد شائولین بنام تی سو در رواج و نشر بوکس معبد شائولین‏ نقش عمده را بر عهده داشت و سالها در بین راهبان معبد این هنر را رواج می داد . آنها این هنر را بوسیله تقلید از حیوانات و حشرات به مرحله عالی رساندند و این حرکات شامل : حرکات ببر ، مار ، پلنگ ، میمون ، مانتیس ، درنا ، اژدها و دیگر حیوانات می باشد .
‏استادان بزرگ شائولین این هنر را نسل به نسل به شاگردان خود منتقل می کردند و با پیگیری زیاد آن را به کمال رساندند. اما بعد از فتح شائولین ، کونگ فو در سراسر چین ممنوع اعلام شد و استادان اصلی شائولین از مرزها گریختند آنها به کشورهایی مانند هنگ کنگ ، تایوان و کشورهای غربی رفتند .
‏اکنون کونگ فوئی که در خارج از چین تعلیم داده می شود بواسطه مهم بودن مراجع آن ارزشمند تر و مهم تر از کونگ فوئی است که در چین تعلیم داده می شود . بعدها دولت چین جهت سر و سامان دادن به این هنر رزمی سعی کرد تحت نام ووشو همه سیستم های کونگ فو را منسجم کند .
‏استادان شائولین که در خارج از چین بودند این جریان را تحریم کردند اما ووشو شروع بکار کرده بود و از تمام دنیا جهت نشر این ورزش نماینده می پذیرفت . بعدها برای جلوگیری از انتقاد شدید مشتاقان کونگ فو در کنار معبد شائولین مدرسه هنرهای رزمی شائولین تاسیس شد که این مکان به جهانگردان هنر رزمی ووشو را می آموزد و مدارک شائولین به آنها می دهد ‏.
‏در حال حاضر دهها سبک کونگ فو در حال فعالیت هستند که شاخص ترین آنها : تای چی چوان ، پاگواچان ، هسینگ آی ، وینگ چان ، چانگ چوان و نان چوان می باشد که در ووشو نیز همین سبکها را بعنوان سبکهای اصلی قرار داده اند .
‏تاریخچه ‏كونگ فو شائولین
‏تاریخچه شائولین كونگ فو به بیش از هزار سال پیش در زمان سلسله ( وی شمالی ) بر ‏می گردد . وقتی كه ( بودید داراما ) فرقه ذن یا چن) را در چین تاسیس كرد . در آن ‏زمان راهبان معبد سبك 18 حركتی ( لوهان ) را تمرین می كردند ، كه به منظور رفع ‏خستگی و كوفتگی زیاد بخاطر طولانی نشستن بر مراقبه و ( ذن ) بود ، در اواخر سلسله ( ‏مینگ ) و اوایل سلسله ( چینگ ) بوكس شائولین معروفیت قابل توجهی در بین هنر های ‏رزمی پیدا كرد و علاوه بر تمرین ضربات مشت و لگد ، تمرینات سلاحهای گوناگون نیز ‏آموزش داده می شد . در آغاز بوكس شائولین فقط به بوكس ( لوهان ) منحصر می شد سرچشمه ‏و بنیاد پیدایش تمام شیوه های مختلف در بوكس شائولین ، دفاع از خود در مقابل ‏راهزنان و حیوانات وحشی بود . راهبان شائولین سبك ( سین ئی ) را كه بر اساس تقلید ‏حركات حیوانات بود ابداع كردند .
‏البته این سبكها حالت ابتدائی داشته با سیستم ‏صحیح و كامل امروزی فاصله زیادی داشته است ، بعد از گذشت سالیانی زیاد به این صورت ‏كامل دست یافته است و در اختیار رهروان قرار گرفته است .
‏طی حكومت دودمان (جین ) ‏و یوان راهبی به نام ( جویوان ) از كوهستان پائین آمد ه وبه غرب مسافرت كرد در ‏ایالات ( لان جو ) و ( لویانگ ) با اشخاصی به نام های بای یوفنگ و لی سو كه در ‏هنرهای رزمی متخصص بودند ، آشنا شد و به منظور تبادل هنرهای رزمی با همدیگر به معبد ‏شائولین مراجعت كردند ، سرانجام توانستند 18 حركت لوهلن را به 70 حركت تغییر دهند ‏كه بعداً این هم به 173 حركت رسید .
‏سبك تقلیدی ( 5 فرم حیوانات ) براساس ‏تحقیقات شخصی بنام ( هواتر ) فیزیكدان برجسته در دوره سه پادشاهی بوجود آمد فرد ‏دیگری به نام ( جویوان ) بوكس اژدها ، پلنگ ، مار ، ببر و درنا را پایه ریزی كرد .
‏بوكس شائولین توانست از حمایت سلطنت تانگ برخوردار گردد و برای انجام آموزش ‏هنرهای رزمی كونگ فوی شائولین مجوز رسمی دریافت كند و این باعث شد معبد شائولین از ‏قدرت واعتبار بیشتری برخوردار شود و بدین سان راهبان شائولین تمرینات كونگ فو را ‏جدی تر تلقی كرده و برای تكمیل هنرهای رزمی خود و تبادل دانش رزمی به روستا ها و ‏نق‏اط دوردست رفته در جستجو استادان لایق برآیند . طی دودمان سونگ و فوجو راهب بزرگ ‏شائولین از متخصصین در هنر های رزمی 18 مدرسه دعوت كرد كه برای تبادل دانش هنرهای ‏رزمی به شائولین بیایند و آنها به مدت سه سال در شائولین اقامت كردند و سرانجام ‏حاصل این تلاش كتابی در مورد كونگ فوی شائولین بود كه نگاشته شد این كتاب حدود 280 ‏شیوه رزمی را شرح داده بود در آن آمده است كه فردی به نام جائوكوانگ ین بنیانگذار ‏امپراتور ی سونگ در تمام سبك ها ی بوكس بلند تبحر داشت و این فنون را در معبد ‏شائولین فرا گرفته بود .
‏در بوكس شائولین دست و پا ؛ بدن وچشم جزء عناصر اصلی ‏هستند كه مسیر حركات دست نه كاملاً درورانی است نه كاملاً مستقیم بلكه دارای كمی ‏انحنا و منحنی شكل است . چشم ها بایستی بروی حریف خیره و ثابت باشد بدن از تعادل ‏خوب و انعطاف قابل توجی برخوردار باشد
‏در سبك های شمالی عقیده براین است كه در ‏پیشروی بایستی وضعیت استوار و كوتاه و نشسته تری گرفته و در عقب نشینی با وضعیت ‏بایستی وضعیت استوار ( بلند ) و ایستاده ای گرفت
‏قدرت درك حفظ تناسب اندام
‏گرچه شائولین كونگ فو ‏هنری رزمی بود اما دارای یك فرهنگ ژرف و معنوی و والا می باشد . برای یك راهب مبارز ‏شائولین قدرت خرد و دانستگی از حفظ تناسب اندام و دفاع شخصی مهمتر است . شخص فرزانه ‏وخردمند در نوك انگشتان خویش نیز قدرك درك دارد و در این راستا می توان به اهمیت ‏شائولین كونگ فو پی برد
‏((تاریخچه کونگ فوتوآ))
‏کونگ فوتو آ با بهره گیری از سالها تجربه در رشته های ‏مختلف رزمی و دوره های جنگهای چریکی و نبوغ و قابلیت های علمی و فنی آقای ((ابراهیم ‏میرزایی)) در ایران بنیانگذاری شد. اصول اساسی کونگ فوتوآ در کتاب ((ذن در کاراته)) ‏توسط بنیانگذار تعیین گشت و مراحل آزمایش را در باشگاه سرباز ((پهلوی سابق)) با ‏موفقیت پشت سرگذاشت. با گذشت چند سال و تربیت تعداد قابل توجهی از همراهان ، کونگ ‏فوتوآ فعالیت رسمی خود را از سال 1352 با تأسیس دانشکده انشاء تن و روان آغاز نمود، ‏به خاطر هماهنگی با فیزیک بدنی جوانان این سرزمین و درخشش چشمگیر همراهان در مقایسه ‏با ورزش های رزمی آن زمان ،کونگ فوتوآ در مدت کوتاهی کمتر از 5 سال مسیر ترقی و ‏تعالی را طی نمود و سیل انبوه جوانان را بخود جذب کرد. بخاطر اختلاف استاد میرزایی ‏با مسئولین وقت ورزش (شاهپور غلامرضا)، دانشکده انشاء تن و روان در سال 1356 تعطیل ‏شد و خیل عظیم همراهان کونگ فوتوآ در پارک ها و سالن های کوچک خصوصی و سوله های ‏اجاره ای به فعالیت ادامه دادند. بلافاصله پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ‏سرنگونی رژیم پهلوی تقریباً تمام سالنهای ورزشی باشگاه تاج تحت مدیریت و حفاظت ‏همراهان کونگ فوتوآ قرار گرفت و فعالیت ورزشی بدون وقفه شروع شد، و کونگ فوتوآ حدود 2 ‏سال با سرعت در ارتقاء کمی و کیفی همراهان موفقیت های چشمگیری را کسب نمود. ‏متأسفانه در سال 1360 بعلت سوء تفاهم های به سبب فعالیت های سیاسی استاد میرزایی ‏مجدداً فعالیت رسمی کونگ فوتوآ دچار وقفه شد، اما کماکان همراهان کونگ فوتوآ به امر ‏معرفی  و آموزش این ورزش رزمی جذاب و پرطرفدار ایرانی ادامه دادند. در اثر فعالیت ‏های چشمگیر و تلاش خستگی ناپذیر و پیگیری های مستمر همراهان مجدداً اوایل 1370 ‏فعالیت کونگ فوتوآ با عنوان انجمن کونگ فوتوآ بطور رسمی زیر نظر فدراسیون کاراته ‏ادامه یافت. در سال 1371 کمیته مستقل ورزشهای رزمی و اواخر سال 1371 فدراسیون کونگ ‏فو، ووشو و رزم آوراان تشکیل شد و در سال 1378 بنام فدراسیون ورزشهای رزمی تغییر ‏نام یافت و درمدتی کمتر از یک سال در سال 1379 تحت عنوان کمیته مستقل کونگ فوتوآ ‏فعالیت نمود و مجدداً در سال 1381 در زمره سبک های فدراسیون ورزشهای رزمی درآمد. ‏این تغییرات پی در پی که غالباً با مدیریت افراد غیر آشنا همراه بود آسیب های بسیار ‏جدی تر و مخرب تر از زمان فعالیت غیررسمی بر پیکر کونگ فوتوآ وارد نمود، اما با ‏وجود همه این ناملایمات و جفاها ، همراهان کونگ فوتوآ به ساماندهی و سازماندهی این ‏ورزش رزمی ایرانی ادامه دادند و تمام آئین نامه ها و مقررات علمی و فنی و ارتقاء ‏رتبه های فنی و مدارج مربیگری و داوری را تدوین نمودند. اکنون کونگ فوتوآ با هزاران ‏همراه در سرتاسر ایران اسلامی و چندین کشور از جمله آمریکا، کانادا، هلند، ترکیه، ‏آذربایجان، سوریه، لبنان، پاکستان، افغانستان، سوئد، بلژیک فعالیت گسترده ای دارد و ‏هر روز به تعداد همراهان این ورزش افزوده می شود.

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3871 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 3

حجم فایل:34 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


تحقیق تاریخچه کونگ فو

تحقیق تاریخچه کونگ فو - ‏تاریخچه کونگ فو  ( بوکس چینی ) ‏تاریخچه کونگ فو با ورود بودیهارما و یا به گفته چینی ها تامو از هند به معبد شائولین چین ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل