دانلود مقاله در مورد فرآوری سیب 18 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 19 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏فرآوري سيب &‏
‏فهرست مطالب
انواع سيب 1
ويژگي‌هاي لازم براي فرآورش سيب 1
فيزيولوژي ميوه 2
برداشت سيب 4
آب سيب و انواع آن 5
آب سيب صاف شده 5
آب سيب طبيعي 5
آب گيري از سيب به روش چلاندن 6
آب سيب مخلوط 6
گزينش نوع ميوه 7
آسيا كردن سيب 7
فشردن و عصاره‌گيري از سيب 9
موادي كه آب سيب را كدر مي‌كنند 9
كاربرد آنزيم‌هاي پكتيناز 12
عوامل موثر بر زلال‌سازي آب سيب 13
گونه‌هاي تيرگي آب سيب 14
تيرگي‌هاي ناشي از نشاسته و دكسترين 14
تيرگي‌هاي ناشي از تانن‌ها در آب سيب 14
تيرگي‌ ناشي از صمغ‌ها در آب سيب 15
صاف‌سازي آب سيب 15
غليظ‌سازي آب سيب به روش تبخير 15
سردسازي آب سيب 16
انواع آب سيب 16
شربت سيب چشمك‌زن 16
آب سيب چشمك‌زن 17
آب سيب شيرين 17
آب سيب خشك 17
‏فرآوري سيب &‏
‏انواع سيب
‏در ايالات متحده آمريكا، پنج نوع فرآورده اصلي از سيب توليد مي‏‌‏شود كه شامل: ‏آب سيب، سس سيب، كمپوت اسلايس، برگه سيب و سيب يخزده مي‏‌‏شود. آب سيب و سس سيب و كمپوت اسلايس آن بيش از فرآورده هاي ديگر آن توليد مي‏‌‏شود. مقدار توليد اين فرآورده نيمي از كل تولي‏دات فرآيند شده را تشكيل مي‏‌‏دهد. مقداري از سيب توليد شده ‏به مصرف سركه، ژله، كره سيب، مينس ميت و اسلايس تازه مي‏‌‏رسد. همچنين مقدار كمي نيز به مصرف تهيه شراب، اسانس، سيب كامل تنوري، حلقه سيب و نكتار تبديل مي‏‌‏رسد.
‏در فرانسه و انگليس نيز مقدار قابل توجهي از سيب به آب سيب تخمير شده (سيدر) تبديل مي‏‌‏شود. در آمريكا اين نوع سيب مصرف ندارد. تقريباً تمام ‏آب سيب مصرف شده ‏در آمريكا به صورت تخمير ناشده است.
‏ويژگي‏‌‏هاي لازم براي فرآورش سيب
‏كيفيت فرآورده‏‌‏هاي صنايع تبديلي سيب تحت تاثير ويژگي‏‌‏هاي رسيدگي، صدمه ديدگي، فساد، اندازه ميوه، شكل، اندازه حفره‏‌‏اي كه بذر سيب در آن قرار مي‏‌‏گيرد، گرانش مخصوص، رنگ سيب، رنگ گوشت سيب، سفتي مواد جامد محلول، مواد جامد كل، اسيديته كل، ميزان pH‏،‏ تركيبات معطر آلي، تانن‏‌‏ها، تمايل به قهوه‏‌‏اي شدن اكسيداسيوني و ميزان آبدهي قرار دارد. ‏براي تهيه كمپوت سيب، نوع سفت آن بهتر از نرم مي‏‌‏باشد، در حالي كه براي تهيه سس سيب بهتر است از نوع نرم استفاده شود.
‏فيزيولوژي ميوه
‏براي اينكه ‏سلول‏‌‏هاي بافت سيب سالم بماند، بايد مقدار معيني انرژي توسط آنها توليد شود. اين انرژي از فعاليت‏‌‏هاي تنفسي حاصل مي‏‌‏شود. همزمان با فرا رسيدن دوره بلوغ، رسيدگي و پيري، فعاليت تنفسي نيز تغيير خواهد كرد. به تدريج هم از توليد دي‏‌‏اكسيد كربن ‏و هم از ميزان جذب اكسيژن ‏توسط ‏ميوه ‏به ازاء واحد وزن ميوه تا مرحله برداشت كاسته مي‏‌‏شود، بعد از برداشت ‏مجدداً بر ميزان تنفس ميوه افزوده شده و پس از فرا رسيدن مرحله ‏پيري از آ‏ن ك‏استه مي‏‌‏گردد. ‏مرحله افزايش ثانوي موقت فعاليت تنفسي به نام مرحله بحراني ناميده مي‏‌‏شود. بيشتر ميوه‏‌‏هايي كه در منطقه م‏عت‏دله رشد و نمو مي‏‌‏يابند، اين پديده را نشان مي‏‌‏دهند.
‏فرآوري سيب &‏
‏اگر ‏ميوه سيب در مرحله قبل از دوره بحراني باشد، از طريق تغيير دادن ‏تركيب محيط انبار ميوه و پايين آوردن دما يا اصطلاح آتسمفر سردخانه مي‏‌‏توان عمر مفيد آن را به طور قابل توجهي ‏افزايش داد. امكان افزايش عمر انباري ميوه‏‌‏اي كه در مرحله پس از بحراني باشد، كمتر خواهد بود. علت اين موضوع، به افزايش سريع ميوه در مقايسه ‏با مرحله پيش بحراني مربوط است.
‏يكي از جنبه‏‌‏هاي مهم ديگر فيزيولوژي ‏ميوه كه بر عمر انباري ميوه بحران‏‌‏دار تاثير مي‏‌‏گذارد، عبارت از رابطه بين شروع مرحله تنفس بحراني و توليد اتيلن (هورمون رسيدگي) مي‏‌‏باشد.‏ اين ماده گازي به ميزان اندك (كمتر از 1/0 پي‏‌‏پي‏‌‏ام) به وسيله ميوه بالغ توليد مي‏‌‏شود. وقتي بر ميزان توليد اتيلن به مقدار زياد افزوده شود، علامت شروع مرحله بحراني آن است.
‏از آنجايي كه ‏در فعاليت‏‌‏هاي تنفس سلولي از مقدار مواد ذخيره‏‌‏اي غذايي ميوه سيب كاسته مي‏‌‏شود، براي طولاني كردن دوره انباري سيب و كنترل ميزان فعاليت ‏تنفسي داخل سلول ميوه اهميت زيادي دارد. نرخ بيشتر واكنش‏‌‏هاي شيميايي كه در سلول به طور پياپي رخ مي‏‌‏دهند، تحت تاثير دما قرار مي‏‌‏گيرد. عموماً تغيير دما به اندازه 10 درجه سانتيگراد افزايش يا كاهش آن باعث مي‏‌‏شود كه سرع‏ت واكنش‏‌‏ها دو‏ ‏برابر گردد. اين پد‏ي‏د‏ه را Q10‏ ‏مي‏‌‏گويند.
‏بنابراين اگر دماي سيب را كه در مزرعه است، از 25 درجه به 15 درجه سانتيگراد برسانيم، فعاليت‏‌‏هاي تنفسي ‏سيب به ميزان دو برابر كاهش پيدا خواهد كرد. اگر دماي سيب از 15 درجه به 5 درجه كاهش يابد، فعاليت‏‌‏ها دو برابر كاهش خواهد يافت. بنابراين مجموع كاهش دما 4 برابر خواهد بود. از نظر تئوري، ‏سرد كردن ‏سيب از 25 به1 5 درجه سانتيگراد، عمر مفيد ميوه را دو برابر مي‏‌‏كند. اگر بيشتر سرد شود و به دماي 5 درجه سانتيگراد برسد، عمر مفيد سيب در مقايسه با دماي
‏فرآوري سيب &‏
‏25 درجه سانتيگراد، چهار برابر خواهد شد. عموماً اين اساس واقعيت دارد و در عمل به اثبات مي‏‌‏رسد.
‏پديده‏ Q10‏نشان مي‏‌‏دهد كه چرا عمر مفيد ميوه براي صنايع تبديلي افزايش مي‏‌‏يابد، حال در هر حال عمر مفيد سيب در دماي محدود و معيني در انبار افزايش مي‏‌‏يابد و تحت تاثير عوامل مختلفي قرار مي‏‌‏گيرد. نمونه‏‌‏هايي از سيب مانند (مكينتاش، ردآيلندگرينينگ و ديگر نمونه‏‌‏ها) اگر دماي سردخانه به كمتر از 2 درجه كاهش يابد، آسيب‏‌‏هاي فيزيولوژيك در آنها ظاهر مي‏‌‏گردد. در اين حالت، اين نمونه‏‌‏ها رفتاري مشابه ميوه‏‌‏هاي گرمسيري از خود نشان مي‏‌‏دهند.
‏برداشت سيب
‏چگونگي كاربرد سيب در صنايع تبديلي تعيين كننده زمان ‏برداشت ميوه است. ‏پژوهش‏‌‏هاي زيادي در زمينه تعيين شاخصي كه بتوان از آن براي تاريخ برداشت استفاده كرد، توسط محققين صورت گرفته است. شاخص‏‌‏هايي از قبيل ‏رنگ پوست، سفتي، مواد جامد محلول، مقدار اسيد آلي يا pH‏، فعاليت تنفسي، تعداد روزهاي ‏پس از شكوفه دادن، چيده شدن از درخت، نوخ توليد اتيلن و مقدار نشاسته (تست ‏يد) مورد مطالعه قرار گرفته است. از هيچكدام از ‏شاخص‏‌‏هاي ‏فوق نمي‏‌‏توان به صورت تنها استفاده كرد.
‏بهترين كمپوت از ميوه‏‌‏اي كه سفتي آن بين 148-128 نيوتن ‏(N‏)‏ معادل 15-13 پوند نيرو (16f‏) باشد، به دست خواهد آمد. با آزمايش‏‌‏هاي تجربي ثابت شده كه اگر سفتي سيب از 128 نيوتن كمتر شود، كمپوت آن كيفيت خوبي نخواهد داشت. براي رفع اين مشكل مي‏‌‏بايست سيب را زماني از درخت ‏بچينند كه سفتي آن كمي بيش از 147 نيوتن باشد و تمام محموله‏‌‏ي برداشت شده تا قبل از اينكه سفتي آن از 128 نيوتن كمتر گردد، به مرحله تبديل و فرآيندشدگي برسند.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4231 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 19

حجم فایل:573 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود مقاله درمورد جوان و پیامبر word

دانلود مقاله درمورد جوان و پیامبر word - ‏عنوان ‏جوان از منظر پیامبر ‏استاد محترم ‏دکتر فروغی راد ‏تهیه کننده ‏مریم دستان ‏آذر 85...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد مديريت استراتژيك 107 ص

دانلود مقاله در مورد مديريت استراتژيك 107 ص - 1 ‏ ‏ ‏دانشگاه آزاد اسلامى واحدابهر ‏ ‏موضوع: ‏مديريت استراتژيك ‏چکیده: ‏ه‏نر و‏ع‏لم تدوین ، اجر...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد كاروزي مرکز تحقيقات کشاورزي ومنابع طبيعي استان گلستان 120 ص

دانلود مقاله در مورد كاروزي مرکز تحقيقات کشاورزي ومنابع طبيعي استان گلستان 120 ص - ‏مقدمه: ‏کارآموزي دو واحد دانشگاهي براي دانشجويان رشته کشا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد كارآفريني ريخته گري

دانلود مقاله در مورد كارآفريني ريخته گري - ‏0 ‏دانشگاه آزاد اسلامي واحد خمين ‏موضوع: ‏احداث كارخانه ريخته گري ‏مربوط به ‏درس: ‏كارآفريني ‏فصل او...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قوانین حرکت 24 ص

دانلود مقاله در مورد قوانین حرکت 24 ص - ‏ لختی، و حرکت دو بعدی ‏قوانین حرکت ‏قانون اول نیوتن:‏ ‏هر جسمی حالت سکون یا حرکت یکنواخت روی خط راست ر...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قالی بافی 146ص

دانلود مقاله در مورد قالی بافی 146ص - ‏2 ‏قالی بافی ‏مقدمه ذوق و خلاقيت هنري هر جامعه اي از سنن ‏ زندگي و سوابق تاريخي و محيط زيست آحاد آن قوم ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قالبسازی

دانلود مقاله در مورد قالبسازی - ‏1 ‏تحقيق و تدوين دانش فني كاربرد فولاد تنگستن كاربايد در قالب‌هاي فلزي   ‏در دنياي كنوني براي توانايي رقابت در ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد فورچ آلياژهاي آلومينوم

دانلود مقاله در مورد فورچ آلياژهاي آلومينوم - ‏1 ‏2 ‏فورج آلياژهاي آلومينيوم ‏(بخش اول) ‏مقدمه : ‏با توجه به اينكه تا به حال مقاله‌اي در مورد ف...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد فرآوری سیب 18 ص

دانلود مقاله در مورد فرآوری سیب 18 ص - ‏فرآوري سيب &‏ ‏فهرست مطالب انواع سيب 1 ويژگي‌هاي لازم براي فرآورش سيب 1 فيزيولوژي ميوه 2 برداشت سيب 4 آ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد عوامل موثر بر ارتقا فرایند نوآوری فناورانه در مرکز بهمن موتور 78 ص

دانلود مقاله در مورد عوامل موثر بر ارتقا فرایند نوآوری فناورانه در مرکز بهمن موتور 78 ص - ‏62 ‏ ‏بسمه تعالی ‏عنوان تحقیق: ‏عوامل موثر بر ارتقا ‏...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد ظرفیت شش ها 44 ص

دانلود مقاله در مورد ظرفیت شش ها 44 ص - 1 ‏ظرفیت شش ها ‏اکثر مردم تنها بخش‏ی‏ از ظرف‏ی‏ت‏ دستگاه تنفس‏ی‏ ‏ی‏ا‏ ر‏ی‏ه‏ را برا‏ی‏ تنفس استفاده م‏ی...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در 48 ص

دانلود مقاله در مورد ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در 48 ص - ‏ضرورت حمايت از توسعه تجارت الكترونيكي در‏ ‏ ‏ SMEs ‏معاونت برنامه‏‌‏ريزي ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد صدمات ستون فقرات

دانلود مقاله در مورد صدمات ستون فقرات - ‏1 ‏آناتومی ‏ستون فقرات از 24 مهره متحرک (7 مهره‏ گردنی ، 12 مهره ‏ پشتی، 5 مهره کمری) و تعدادی مهره ثا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد شیشه گری 79 ص

دانلود مقاله در مورد شیشه گری 79 ص - ‏2 ‏تاریخچه ‏منابع بسیاری شروع شیشه گری را از حدود سال 2000 ق.م. تخمین زده اند اما تاریخ شناسان در این مورد...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد شركت توليدي فرقان شيمي 31 ص

دانلود مقاله در مورد شركت توليدي فرقان شيمي 31 ص - ‏1 ‏پيشگفتار ‏كارآفرين‌ فردي‌ است‌ كه‌ ابزار توليد را به‌ منظور ادغام‌ آنها براي‌ توليد محص...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد سنسور 33 ص

دانلود مقاله در مورد سنسور 33 ص - ‏28 ‏مقدمه: ‏امروز وابستگي علوم كامپيوتر، مكانيك و الكترونيك نسبت به هم زياد شده‌اند و هر مهندس و با محقق نياز...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد رياضيات مهندسي

دانلود مقاله در مورد رياضيات مهندسي - ‏رياضيات مهندسي: ‏فصل اول: ‏بررسي هاي فوريه: ‏مقدمه: تفكيك يك تابع به چند جزء مختلف و يا بسط آن به يك سري...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص

دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص - ‏دانشکده کشاورزی ورامین ‏رشته : کارشناسی ناپیوسته علوم وصنایع غذایی ‏موضوع :...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد رودخانه هاي ايران 49 ص

دانلود مقاله در مورد رودخانه هاي ايران 49 ص - ‏2 ‏ ‏رودخانه ها ‏مقدمه ‏نياز انسان به آب باعث شده تا اكثر تمدن هاي بشري در كنار رودخانه ها شكل ب...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد حجاب در نظر عالمان 100 ص

دانلود مقاله در مورد حجاب در نظر عالمان 100 ص - 1 ‏مقدمه ‏ : ‏اطلاع م‏ا‏ از جنبه تاريخی كامل ‏نيست . اطلاع تاريخی ما آنگاه كامل است‏كه بتوانيم د...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل