ورشکستگی در حسابداری
دسته بندي :
انسانی »
حسابداری
پاورپوینت ورشکستگی در حسابداری
کلیات(مفاهیم،تعاریف و ...)
دلایل ،مراحل،قوانین،ابزار ها،مدل ها و نظزیه های ورشکستگی
مراحل ورشکستگی
ورشکستگی وحاکمیت ورشکستگی
ورشکستگی،حاکمیت شرکتی و ساختار مالی
ورشکستگی به معنای عدم توانایی یک شرکت برای پرداخت بدهی های خود است. در حسابداری، ورشکستگی به عنوان یک رویداد بسیار مهم شناخته میشود و روشهای مختلفی برای شناسایی و پیشگیری از آن وجود دارد.
در حسابداری، برای شناسایی ورشکستگی شرکت، میتوان از نسبتهای مالی مختلفی مانند نسبت بدهی به سرمایه گذاری، نسبت بدهی به سود، نسبت هزینه به فروش و ... استفاده کرد. افزایش این نسبتها ممکن است به معنای نارضایتی سرمایهگذاران، قرضدهندگان و سایر صاحبان مصالح باشد و در نتیجه میتواند به ورشکستگی منجر شود.
علاوه بر شناسایی ورشکستگی، در حسابداری روشهای مختلفی برای پیشگیری از آن وجود دارد. برای مثال، شرکتها میتوانند از روشهای متنوعی مانند کاهش هزینهها، افزایش فروش، جلب سرمایهگذاران جدید، سرمایه گذاری در پروژههای بازده بالا و ... استفاده کنند تا خطر ورشکستگی را کاهش دهند.
همچنین، در صورت وقوع ورشکستگی، برای حسابداری و پرداخت بدهیهای شرکت، از روشهای مختلفی مانند تصفیه داراییها، فروش داراییهای غیرضروری، صدور اوراق قرضه و ... استفاده میشود تا بتوان به بهترین نحو از بدهیهای شرکت پرداخت کرد و جلوی ورشکستگی در آینده را گرفت.