تحقیق تكثير كبك صنعتي 18 ص ( ورد)
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 11 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
مقدمه
نقش تغذيه سالم در تامين سلامت انسان بر هيچ کس پوشيده نيست.انسان امروزي با پيشرفت تکنولوژي وبکارگيري همه علوم وفنون سعي در حفظ سلامت وماندگاري خود دارد؛ گواينکه استفاده نامناسب ازتکنولوژي براي سلامت وبقاي انسان خطرسازميباشد, ولي هدف عمده تامين وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهاي نوين درتامين وبهبودوضع تغذيه بشرضمن ايجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم مياورد. دراين راستا پرورش وتوليدگوشت کبک راهکاري نوين است. گوشت کبک از جهاتي جنبه دارويي داشته و براي بيماراني که مجاز به مصرف گوشت قرمز نبوده وحتي در مصرف گوشت سفيد محدوديت دارند, توصيه شده است. در طب سنتي براي ناتواني جنسي و عصبي, بيماران فشارخوني, افراد با چربي خون بالا, اسيداوريک بالا و ديابت کاربرد دارد ؛ علاوه بر مصرف داخلي تا حدي زمينه صادرات اين محصول توجيه خوبي دارد.
معرفي طرح
1-اطلاعات طرح
الف- زمينه فعاليت: تکثير, پرورش وکشتارگاه کبک صنعتي
ب- محل اجراي: طرح استان خراسان رضوي شهرستان…………
ج- مجري ومديريت طرح: محمدابوالحسني تلفن: 09151592116-6229545-0511
2-هدف طرح
هدف از اجراي طرح تاسيس واحدتوليدي وگوشتي است, ازآنجا که گوشت کبک منبع پروتئيني بسيار خوبي ميباشد و با توجه به هزينه طرح ,ميزان اشتغالزايي و نو بودن روش در استان خراسان رضوي وکيفيت اب وهواي منطقه, احداث مجتمع پرورش کبک, بسيار مناسب است. گواينکه گوشت کبک از گوشت مرغ وبلدرچين, بسيار لذيذتر و با کيفيتي برتراست.
بطورکلي اين واحدتوليدي با اخذ مجوزاز سازمان جهادکشاورزي به ظرفيت 2000قطعه مولدو10000قطعه گوشتي درهردوره پرورشي ودر 3سالن پرورش, توليدتخم و تکثيردر سال اول تکميل وبه بهره برداري خواهد رسيد.
ميزان گوشت توليدي ساليانه 45000کيلوگرم که به بازارداخل وخارج کشور عرضه خواهد شد. اين طرح در يک مرحله تکميل و قابل بهره برداري ميباشد. عرضه توليدات آن بدليل نزديکي به بازارمصرف مشهد که جزو يکي از کلان شهرهاي با سلايق وذائقه هاي متنوع مي باشد, متقاضي خاص خودرا از طريق شرکتهاي توزيعي, رستورانها وفروشگاههاي سطح شهر جلب خواهد کرد.با توجه به اينکه گوشت کبک بعنوان گوشت جايگزين و بدون عارضه ی ساير گوشتها با قيمت نسبتا مناسب به جاي گوشت مرغ و گوشت قرمزقابل عرضه بوده و ميتواند به عنوان عاملي در جهت کاهش قيمت گوشت ارزيابي شود.
خلاصه طرح:
اين کارگاه علاوه بر تاسيسات مربوط به پرورش و تكثير كبك داراي قسمتهاي انبار،سردخانه،مديريت و ساختمان كارگري خواهد بود.
ابنيه مورد نياز طرح
رديف
شرح
مساحت/ به متر مربع
1
سالن مادر 2000 قطعه ای
135
2
سالن پرورش 10000قطعه ای
500
3
سالن جوجه کشی
70
4
انبار دان وقطعات
150
5
کشتارگاه وبسته بتدی
50
6
سرد خانه
20
7
مدیریت
12
8
ساختمان کارگری
50
9
فضای سبز وتوسعه ی بعدی
4013
مجموع: 5000
كبكهای بالغ از واحدهای دارای کبک (اصفهان,یزدو...)تهیه وکارپرورش آنهاشروع میشود.پرورش کبک دارای سه مرحله پیشدان(برای تقویت بدن)رشد وتخم گذاری است؛که در دوره ی اول بدلیل این که واحد تولیدی از بابت خرید کبک مادر مستقل شود از فروش پرواری آن به بازار خودداری می کنیم.
بعد از آماده شدن مادر زمان تخم گیری فرا می رسدوتخم نطفه داردردستگاه انکوباتورگذاشته وتخم پس از24 تا 26روز تبدیل به جوجه می شود.سیکل پرورش وتکثیر جوجه ادامه می یابد. وزن کبک درهنگام کشتار 600 تا 700گرم است.غذای کبک در سه دوره پیشدان ,رشدوتخم گذاری - جیره بندی میشود.
جدول اجزای تشکیل دهنده غذای کبک
رديف
ماده خوراکی
پیشدان
رشد
تخم گذاری
1
ذرت
370
554
513
2
جو
-
150
-
3
کنجاله سویا
515
240
320
4
صدف
17.5
14
70
5
دی کلسیم فسفات
22.5
17.5
12.5
6
چربی
60
10
70