پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (⭐⭐⭐)

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 29 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)
فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
1ـ كالباس هاي حرارت ديده
2ـ كالباس هاي خام
3ـ كالباس هاي پخته
4ـ گوشت هاي عمل آمده
تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس ( sausage ) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.
كالباس هاي حرارت ديده
كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد.

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 5957 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 29

حجم فایل:963 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود پاورپوینت بهداشت وصنايع فرآورده هاي گوشتي

دانلود پاورپوینت بهداشت وصنايع فرآورده هاي گوشتي - بهداشت وصنايع فرآورده هاي گوشتي (قسمت سوم –سوسيس وكالباس حرارت دیده) تعريف فرآورده هاي گوش...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت دو وجه اصلي توليد نرم‌افزار (⭐⭐⭐)

پاورپوینت دو وجه اصلي توليد نرم‌افزار (⭐⭐⭐) - بنام خدا دو وجه اصلي توليد نرم‌افزار فهرست مطالب دو وجه اصلي وجه مديريتي توليد نرم‌افزار وجه ت...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن (⭐⭐⭐)

پاورپوینت سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن (⭐⭐⭐) - 1 2 سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن 3 شیر یک ماده غذایی ارز...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش امحاء ضایعات فرآوردههای بیولوژیک (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش امحا ضایعات فرآوردههای بیولوژیک (⭐⭐⭐) - بنام خالق زیبائیها روش امحاء ضایعات فرآوردههای بیولوژیک تعریف فرآوردههای بیولوژیک: مطابق ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت توليد گونه هاي مختلف پيچ و مهره هاي فلزي استاندارد شده از طريق براده برداري ونورد (⭐⭐⭐)

پاورپوینت توليد گونه هاي مختلف پيچ و مهره هاي فلزي استاندارد شده از طريق براده برداري ونورد (⭐⭐⭐) - باسمه تعالی توليد گونه هاي مختلف پيچ و مهره ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (⭐⭐⭐)

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (⭐⭐⭐) - تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطل...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل