پاورپوینت سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن (⭐⭐⭐)
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 21 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
1
2
سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن
3
شیر یک ماده غذایی ارزشمند
تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است
از مهمترين منابع پروتئين حيواني
نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فسفر، پروتيين و ويتامين هاي A و D دارند.
نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعيت رشد
دركاهش خطر بيماري هاي مزمن نظير استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد
4
مصرف سرانه شير
توليد شير كشور از 6316 هزار تن در سال 1382به 9556 هزار تن در سال 1388 افزايش يافته است
با اين وجود ميزان مصرف سرانه مواد لبني در كشورمان (90 كيلوگرم) در مقايسه با مصرف سرانه جهاني(155 كيلوگرم) اختلاف قابل توجهي دارد.
بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن، مصرف ساليانه 200 کیلوگرم از اين ماده ارزشمند را توصيه مي كنند
5
سهم گروه شير و فرآورده هاي آن در سبد غذايي خانوارهاي ايراني
به تفكيك شهر و روستا و كل كشور (اسماعيلی انستيتو تغذِيه)
درصد
روستا (گرم/نفر/روز)
درصد
شهر (گرم/نفر/روز)
درصد
كل
(گرم/نفر/روز)
38
518
30
413
33
450
غلات
30
409
38
528
35
488
ميوه و سبزي
10
134
10
142
10
139
شير و لبنيات
8
111
9
129
9
124
گوشت و تخم مرغ و حبوبات
13
171
14
189
13
184
ساير (قندها،
چربي ها )
100
1348
100
1384
100
1403
كل