پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي بوسیله سرما (⭐⭐⭐)
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 36 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
به نام خدا
روش ها ي نگهدار ي مواد غذا يي به وس ي له سرما
هدف روش ها ي مختلف نگهدار ي مواد غذا يي
الف ) از ب ي ن بردن فلور م ي کروب ي موجود در مواد غذائ ي به طور کامل ( استر ي ل ي زاس ي ون) و ي ا از ب ي ن بردن م ي کروارگان ي سم ها ي پاتوژن و خطرناک ي ا به عبارت ي د ي گر نابود کردن بخش ي از فلوئور م ي کروب ي ( پاستور ي زاس ي ون) .
ب) جلوگ ي ر ي از تکث ي ر م ي کروارگان ي سم ها به طور مداوم و ي ا در زمان ي مع ي ن و نگهدار ي ش ي م ي ا يي . ) aw ( استفاده از سرما ، تغ يي رات در
روش ها ي نگهدار ي مواد غذا يي به وس ي له سرما
بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ي شه در فکر ذخ ي ره و نگهدار ي مواد غذا يي هم بوده است.
ممانعت از بروز فساد توسط از ب ي ن بردن عوامل خارج ي و داخل ي و ي ا به تعو ي ق انداختن رشد آنها م ي باشد. نگهدار ي مواد غذا يي اغلب با آماده کردن آنها توأم است.
روشها ي حرارت ي
درجه حرارت ي ک ي از مهمتر ي ن عوامل خارج ي تع يي ن کننده رشد م ي کروب ي م ي باشد که در مورد فلور م ي کروب ي مواد غذا يي بس ي ار وس ي ع الط ي ف است. ب ي ن ( 15- ) تا ( 80 +)
در برودت ها ي پا يي ن تر تکث ي ر کاملاً متوقف شده و در حرارتها ي بالاتر م ي کروارگان ي سم ها د ي گر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشها ي متابول ي ک م ي کروبها که موجب فساد مواد غذا يي م ي گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشها ي آنز ي مات ي ک غ ي ر م ي کروب ي ن ي ز در هم ي ن فاصله حرارت ي انجام م ي گ ي رد در نت ي جه اعمال روشها ي حرارت ي در اکثر مواد غذائ ي موجب طولان ي شدن زمان نگهدار ي آنها م ي گردد.