تحقیق امنيت اطلاعات در شبكه 50 ص
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 77 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
0
76
امنيت اطلاعات در شبكه
- سرويس هاي امنيتي در شبكه 3
- ديوار آتش 6
- اصول رمزنگاري 17
- رمزگذاري جانشيني و جايگشتي 19
- رمزگذاري DES 23
- رمزگذاري RSA 30
- اصول احراز هويت در شبكه 38
- امضاهاي ديجيتالي 43
0
76
امنيت اطلاعات در شبكه
- سرويس هاي امنيتي در شبكه 3
- ديوار آتش 6
- اصول رمزنگاري 17
- رمزگذاري جانشيني و جايگشتي 19
- رمزگذاري DES 23
- رمزگذاري RSA 30
- اصول احراز هويت در شبكه 38
- امضاهاي ديجيتالي 43
0
1
1)مقدمه
تا يكي دو دهه قبل شبكه هاي كامپيوتري معمولاً در دو محيط وجود خارجي داشت:
محيطهاي نظامي كه طبق آئين نامه هاي حفاظتي ويژه بصورت فيزيكي حراست مي شد و چو.ن سايت هاي ارتباطي خودشان هم در محيط حفاظت شدة نظامي مستقر بود و هيچ ارتباط مستقيم با دنياي خارج نداشتند، لذا دغدغة كمتري براي حفظ اسرار و اطلاعات وجود داشت. (نمونه بارز اين شبكه ARPANET در وزارت دفاع آمريكا بود)
محيط هاي علمي و دانشگاهي كه براي مبادله دستاوردهاي تحقيقي و دسترسي به اطلاعات علمي ازشبكه استفاده مي كردند و معمولاً بر روي چنين شبكه هايي اطلاعاتي مبادله مي شد كه آشكار شدن آن ها لطمة چنداني به كسي وارد نمي كرد.( اداراتي هم كه اطلاعات محرمانه و سري داشتند معمولاً از كامپيوترهاي Mainframe
0
3
استفاده مي كردند كه هم مديريت و حراست ساده تري نياز دارد و هم كنترل كاربران آن بصورت فيزيكي ساده است)
با گسترش روز افزون شبكه هاي به هم پيوسته و ازدياد حجم اطلاعات مورد مبادله و متكي شدن قسمت زيادي از امور روزمره به شبكه هاي كامپيوتري و ايجاد شبكههاي جهاني چالش بزرگي براي صاحبان اطلاعات پديد آمده است. امروز سرقت دانشي كه براي آن هزينه و وقت، صرف شده يكي از خطرات بالقوه شبكه هاي كامپيوتري به شمار مي آيد.
در جهان امروز با محول شدن امور اداري و مالي به شبكه هاي كامپيوتري زنگ خطر براي تمام مردم به صدا درآمده است و بر خلاف گذشته كه خطراتي نظير دزدي و راهزني معمولاً توسط افراد كم سواد و ولگرد متوجه مردم بود امروزه اين خطر توسط افرادي تحميل مي شود كه با هوش و باسوادند(حتي با هوش تر از افراد معمولي) و قدرت نفوذ و ضربه به شبكه را دارند. معمولاً هدف افرادي كه به شبكه هاي كامپيوتري نفوذ يا حمله مي كنند يكي از موارد زير است: