تحقیق بسته بندی آبلیمو

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏توليد و بسته بندي آبليمو
‏با ظرفيت توليد هشتصد تن در سال
‏شهريور ماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : توليد و بسته بندي آبليمو
‏ظرفيت : 800 تن در سال
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بويژه استانهاي جنوبي
‏سرمايه گذاري كـل: 2312 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 232 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 2080ميليون ريال
‏دورة بازگشـت سرمايه: 16 ماه
‏اشتغالزايي : بيست نفر
‏ ‏مقـدمه:
‏ عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور مي‏‌‏گردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محــصولات را دو چندان مي
‏‌‏نمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام مي‏‌‏توانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.
‏ هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
‏ طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصري به فرايند توليد آبليمو خواهد آمد:
‏ به منظور توليد آبليمو در مقياس صنعتي ، از ليمو هاي سبز نارس استفاده مي شود زيرا با رسانده شدن اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلي ليمو و پوست جداره هاي داخلي، كيفيت بهتري از لحاظ عصاره گيري حاصل مي گردد. انبار مورد استفاده براي رساندن ليمو بايد داراي 88-86% رطوبت و دماي 14-13 درجه سانتي‏‌‏گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو مي دهند ، اين شستشو باعث ضدعفوني محصول نيز شده و مانع از آلودگي هاي مختلف مانند Alternaria‏ مي گردد.
‏ براي استخراج عصاره ليمو از پرس هاي حلزوني يا مارپيچي استفاده مي شود و در مرحله بعد با استفاده از فيلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا مي گردد. پس از خروج محصول از دي‏‌‏اريتور توس هموژنيزاتور همگن شده و به مدت سي ثانيه با حرارت 77 درجه سانتي گراد پاستوريزه و به دستگاه پركن/دربند هدايت مي شود. پس از دربندي و ليبل زني محصول نهايي آماده ارسال به انبار خواهد بود.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زميـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزينه واحد ( هزارريال )
‏هزينه كل ( ميليون ريال )
‏2500
‏30
‏75
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازي :
‏رديف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏تسطيح و خاكبرداري
‏ديواركشي
‏خيابان كشي
‏پاركينگ و فضاي سبز
‏2500مترمربع
‏ 500مترمربع
‏200مترمربع
‏250مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏5/12
‏3
‏2
‏5
‏ جـــمـــع
‏5/22

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4231 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:22 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


تحقیق بسته بندی گوشت قرمز

تحقیق بسته بندی گوشت قرمز - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏بسته‏‌‏بنـدي گوشت قرمز ‏با ظرفيت بسته بندي ‏...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی چای تی بگ

تحقیق بسته بندی چای تی بگ - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏بسته بندي چاي تي- بگ ‏ ‏مردادماه 1382 ‏خلاصه...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی مواد غذایی

تحقیق بسته بندی مواد غذایی - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏بسته‏‌‏بنـدي مـواد غـذايي ‏با ظرفيت بسته بند...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی ماهی

تحقیق بسته بندی ماهی - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏فرآوري و بسته‏‌‏بنـدي ماهي ‏با ظرفيت بسته بندي 180...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی عسل

تحقیق بسته بندی عسل - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏بسـته‏‌‏بندي عـســل ‏با ظرفيت 240 تن در سال ‏تيـرما...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی خشکبار

تحقیق بسته بندی خشکبار - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏فرآوري ‏‌‏و بسته‏‌‏بندي خشكبار ‏با ظرفيت يكهزار ...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی خرما

تحقیق بسته بندی خرما - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتـصادي ‏بستـه‏‌‏بنـدي خــرمـا ‏با ظرفيت بسته بندي 2000 تن...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی آبلیمو

تحقیق بسته بندی آبلیمو - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏توليد و بسته بندي آبليمو ‏با ظرفيت توليد هشتصد ت...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8ص

تحقیق بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8ص - ‏1 ‏بسته بند‏ی‏ آخر‏ی‏ن‏ ترفند بازار‏ی‏اب‏ی ‏ بسته بند‏ی‏ چهره كالاست. در ‏ی‏ك‏ تقس‏ی‏م‏ بند‏ی‏ كل‏ی‏...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی 22 ص

تحقیق بسته بندی 22 ص - 2 ‏بسته بندی ‏بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . ‏بسته بندی باید ت...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق اصول پایه در طراحی بسته بندی 57 ص

تحقیق اصول پایه در طراحی بسته بندی 57 ص - ‏اصول پایه در طراحی بسته بندی ‏طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: ‏روشی برای حف...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی روغن نباتی

تحقیق بسته بندی روغن نباتی - 60 | ‏صفحه ‏پروژه کار‏آفرینی ‏عنوان پروژه : ‏بسته بندی روغن نباتی 2 | ‏صفحه 3 | ‏صفحه ‏.: فهرست مطالب :. اهداف اجر...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بسته بندی 105 ص

تحقیق بسته بندی 105 ص - ‏2 ‏چکيده‏ ‏با توجه به اهميت بسته بندي در کاهش فساد مواد غذائي و تاثير آن بر روي فروش محصول ، توجه به جنبه هاي مختلف آن...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق تولید و بسته بندی نمک ( ورد)

تحقیق تولید و بسته بندی نمک ( ورد) - ‏وزارت تعاون ‏ ‏معاونت طـرح و برنامه ‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي ‏توليـد و بسته بندي نمـك يددار ‏با ظ...

قیمت : 8,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل