دانلود مقاله در مورد خمیر بیسکویت 28 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 26 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ 1- انواع خمیر بیسکویت
‏ مقدمه
‏ماده اولیه اصلی تقریباً در تمام خم‏یر های بیسکویت آرد است به آرد ،‏ شکر‏،‏ ‏ چربی و احتمالاً طیف گسترده ای از سایر مواد اولیه نیز افزوده ‏م‏ی شود خمیر با آب پیوند می خوردو. هر چه چربی بیشتری درفرمولاسیون خمیر گنجانده ‏شو‏د آب کمتری نیازخواهد‏ بود .
‏خمیرپس ‏ا‏زمخلوط کردن به تکه های کوچکی ‏با شکل واندازه های خاص کاملاً تقسیم م‏ی شود این تکه های خمیر به صورت بیسکویت پخته ‏می شوند .
‏قوام ‏خمیراعم از اینکه با دستگاه یا دست به صورت ت‏که هایی در آید بسیار حائز اهمیت است قوام‏ ‏،حس وحالت خمیر اصولا ًبااستفاده از مقدارآب موجود و همچنین دمای خمیرتعیین می‏شود خمیرهای مرطوب تر (‏دارای مقدار آب بیشتر) وگرم تر،نرم تر‏می باشند‏. مخلوط کردن آب با آرد تغییرات زیادی‏را شا‏مل می‏ش‏ود اما اساساً هیدراسیون (جذب آب) اجزاء ‏تشکیل د‏هنده آرد فرایندی نسبتاً آهسته و کند است بدین معنی که ممکن است ‏برخی تغییرات ‏قوام خمیر تاثیر‏می ‏گذارند حتی پس از اتمام عملیات مخلوط کردن همچنان ادامه ‏می یابند.
‏از این رو‏هنگامی که فردی عملیات تولید خمیر بیسکویت ‏را بررسی می کند نه تنها بایستی ‏دربار‏ه آنچه که د رداخل میکسر اتفاق می افتد‏ بلکه در مورد دوره پس از آن نیز بیندیشد.
‏اساساً خمیر بیسکویتهادو نوع می باشد : خمیر سخت و خمیر نرم ‏، تفاوت بین این دو‏ا‏ز روی میزان آب لازم برای تشکیل خمیر مشخص می شود . وقتی که میزان ‏آب بالاتری وجود دارد (ولذا میزان چربی نسبتا‏ً‏ پایین است ) مخلوط کردن آب با آرد ‏مستلزم تشکیل گلوتن از پروتئین هیدراته می باشد تشکیل گلوتن نیازبه عملیات مکانیکی ورز دادن دارد و لذا وقتی می گوئیم خمیرهای سخت،‏خم‏یرهای توسعه یافته هستند منظور‏انجام کار مکانیکی است .
‏2- ‏2‏خمیرهای توسعه یافته
‏ از خمیرهای سخت یا توسعه یافته در تولید‏کراکر‏هاو بیسکویتهای ‏نیمه شیرین استفاده می شود .
‏در‏این خمیرهای ‏میزان چربی و شکر نسبتا پایین ‏است . در تمام موارد‏ برای ایجاد گلوتن ب‏ه عملیات اختلاط مستمر نیاز است. در موردکرم کراکرهاو‏سواداکراکرها ‏،پس از اختلاط خمیر وتشکیل شبکه ‏گلوتنی ‏، این شبکه درحین دوره ‏تخم‏یر توسط مخمرها بیشتر اصلاح شده و‏ت‏غییر می یابد اما در مورد‏خمیر بیسکویتهای نیمه شیرین تمام عملیات توسعه گلوتن در داخل مخلوط کن رخ می دهد و زمان اختلاط نیز نسبتاً طولانی می باشد .
‏د‏ر اینجا ابتدا اشاره ای به خمیر کراکر که تحت فرایند ‏تخمیر کراکرکه تحت فرایند تخمیرقرار می گیرد می گردد . سلولهای مخمر قارچها ی زنده ای ‏هستند ‏که سرعت رشد و تولید گاز‏دی اکسید کربن در آنها بستگی به دما دارد لذا در گام نخست باید خمیررا تا رسیدن به دمای نهایی مطلوب ‏،‏مخلوط کرد ( معمولا این دما در محدوده ی ‏ 26 الی‏30 درجه سانتی گراد قرار دارد ) با ادامه دادن عملیات اختلاط ‏(بدلیل گرم شدن ناشی ازاصطکاک )‏ ‏و نیز با تنظیم دمای مواد اولیه مصرفی‏ (به ویژه آب ) می توان به هدف فوق نائل آمد.
‏در برخی ‏موارد خمیرهای کراکر پس از سیری شدن دوره ی تخمیر‏مخلوط می شوند‏ در این هنگام آرد وآب بیشتر نیز افزوده می شود در‏سایر خمیرهای کراکر از یک آنزیم به نا‏م پروتئیناز استفاده می شودکه د‏رطول دوره ی توقف پس از اختل‏اط باعث تغییر‏واصلاح شیمیایی گلوتن ‏می گردداین واکنش باخمیرتوسط مخمرها،‏ تفاوت ز‏یادی ندارد.زیرا تمام سلولهای زنده برای تاثیربر‏متابولی‏سم ازآنزیمهای بهره می گیرند. اما دراین مورد گاز تولید نمی شوند‏. در ‏این موارد‏هم دم‏ای خمیر حائز اهمیت است چرا که سرعت واکنش شیمیایی ‏به دما بسیار حساس ا‏ست . دمای خمیرهای پروتئینازی‏ معولاً در حدود35 درجه سانتی گراد است .
‏نوعا تمام‏ انواع خمیر ‏کراکر فقط در یک مرحله اختلاط ‏، مخلوط‏ می شوندتمام مواد او‏لیه درمیکسر ریخته شده و عملیات اختلاط آغاز‏می شود به این روش طریقه مخلوط کردن یکجا گویند.
‏خمیر‏ بیستکویتهای نیمه شیرین با خمیر‏های کراکر فو‏ق دارنداین خمیرها نسبت به خمیر ‏ک‏راکر در فرمول خود شکر و چربی بسیار‏ بیشتری دارند و پس ا زمخلوط نیز تحت فرایند تخمیر قر‏ار نمی گیرند در مورد این خمیر‏ها پیش ازآنکه گلوتن شرایط بهینه باشد نیاز به میزان قابل توجهی کارمکانیکی وجود دار‏د . برای تعمین شرایطی که تولید‏یک خمیر کاملا مخلوط شده می نمایند تحقیق زیادی صورت گرفته است نتایج این تحقیقها این است که ب‏اید خمیرها را تا یک دمای نهایی‏ خاص مخلوط کرد و به شرط آنکه زمان اختلاط از یک حداقل پیش بینی شده بالاتر باشد زمان لازم برای تولید مخلوط نهایی چندان مهم و بحرانی نمی باشد .
‏ 2-3‏خمیرهای کوتاه‏ ‏وخمیرهای آبکی ‏
‏خمیرهای کوتاه گروهی از خمیرهای بیسکویت هستند که ا‏زلحاظ فرمولاسیون متنوع می ‏باشد در هیچکدام از این خمیرهای پروتئین هیدارته آرد به صورت گلوتن چسبنده در نمی آیند به خمیری که به سهولت پاره می‏شود و دارای ‏حداقل الاستیسیته واتساع پذیری ‏است خمیر ((کوتاه ))می گ‏ویند. در این خمیرها تشکیل گلوتن به صورت پوشیده یا بسیارمحدود صورت می گیرد چرا که مقدار چربی درفرمول‏ آنها زیاد و مقدار آب کمی می باشد .
‏یکی از این اقدامات اساسی در تهیه خمیرهای کوتاه به منظور جلوگیری از تشکیل شبکه گلوتنی از پروتئینهای هیدارته ‏، پخش یکنواخت چربی و آب در‏آرد است معمولا این کار با تشکیل امولسیونی از چربی و آب و سپس ‏فوری و سریع آن با آرد صورت می گیرد .
‏2 انواع مخلوط کن خمیر
‏2-1 برای یک میکسر چه چیزی مورد نیاز است ؟
‏واژه مخلوط کردن د‏ربرگیرنده انواع مختلف و متمایزی‏ ‏از عملیات می باشد که عبارتند از :
‏به هم زدن مواد اولیه برای تشکیل یک توده یکنواخت
‏پخش کردن یک جامد در مایع یا کی مایع درمایع
‏انحلال ماده جامد در یک مایع
‏مرز دادن وده حاصل از اختلاط برای تشکیل شبکه گلوتنی از پروتئینهای آرد که د رمرحله اولیه اختلاط هیدارته شده اند .
‏ایجاد حرارت در نتیجه کار مکانیکی انجام شده .
‏هوادهی یک توده برای کاهش دانسیته آن
‏انواع میکسر های مورد استفاده در بیسکویت سازی
‏میکسرهای از نظر اندازه و میزان دقت در کنترل قدرت و وزن کلی با هم تفاوت دا‏ر‏ند اما می توان تمام آنها را د‏رچندین نوع طبقه بندی کرد.
‏1 ‏)‏ میکسرهای ناپیوسته یا بچ‏
‏الف ) میکسرهای عمودی با مخزن قابل جدا شدن
‏در این میکسرها همز‏نها به طور‏عمودی ‏نصب شده و ب‏ه همراه ادوات چرخاننده آنها به درون یک مخزن فرو می روند یا اینکه مخزن بالا‏م‏ی آید تا به همراه همزن در پوش مستقر شود تیغه های همزن ممکن است د‏رموقعیتهای ثابت دو‏را‏ن کنند که در این صورت معمولا‏ً دو یا سه همزن وجود دارد که با یکدیگردر هم می روند و یا فقط‏ یک تیغه وجود دارد که به طور عمودی دوران می کند و باعث می گردد تا یک همزن تکی ‏،‏ ‏ بدون اینکه فقط به صورت دایره و‏ار به حرکت در آید تمام خمیر موجود در مخزن برسد .
‏در میکسرهای عمودی کوچک سرعت همزنها‏می توانند بالا‏ باشد اما درمیکسرهای بزرگتر تا حدود یک تن ‏ خمیر را در یک با ر مخلوط میکنند همزنها به کندی دوران می کنند .
‏ ‏ ‏شکل 1 نوعی میکسر دوکی عمودی نشان میدهد
‏مزایای میکسرهای عمودی می توانند از :

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4361 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 26

حجم فایل:555 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود مقاله درمورد جوان و پیامبر word

دانلود مقاله درمورد جوان و پیامبر word - ‏عنوان ‏جوان از منظر پیامبر ‏استاد محترم ‏دکتر فروغی راد ‏تهیه کننده ‏مریم دستان ‏آذر 85...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد مديريت استراتژيك 107 ص

دانلود مقاله در مورد مديريت استراتژيك 107 ص - 1 ‏ ‏ ‏دانشگاه آزاد اسلامى واحدابهر ‏ ‏موضوع: ‏مديريت استراتژيك ‏چکیده: ‏ه‏نر و‏ع‏لم تدوین ، اجر...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد مباني و تكنيك هاي روابط عمومي 143 ص

دانلود مقاله در مورد مباني و تكنيك هاي روابط عمومي 143 ص - ‏2 ‏مقدمه: ‏يكي از مشكلات روابط عمومي ها در كشورها ما فقدان منابع علمي و مكتوب در اي...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد كيفيت وكميت جمعيت 32 ص

دانلود مقاله در مورد كيفيت وكميت جمعيت 32 ص - ‏2 ‏مقدمه ‏كيفيت وكميت جمعيت، عوامل مهم در فرآيند توسعه صنعتي هستند، لذا پيگيري و تجزيه و تحليل د...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد كاروزي مرکز تحقيقات کشاورزي ومنابع طبيعي استان گلستان 120 ص

دانلود مقاله در مورد كاروزي مرکز تحقيقات کشاورزي ومنابع طبيعي استان گلستان 120 ص - ‏مقدمه: ‏کارآموزي دو واحد دانشگاهي براي دانشجويان رشته کشا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد كارآفريني ريخته گري

دانلود مقاله در مورد كارآفريني ريخته گري - ‏0 ‏دانشگاه آزاد اسلامي واحد خمين ‏موضوع: ‏احداث كارخانه ريخته گري ‏مربوط به ‏درس: ‏كارآفريني ‏فصل او...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قالی بافی 146ص

دانلود مقاله در مورد قالی بافی 146ص - ‏2 ‏قالی بافی ‏مقدمه ذوق و خلاقيت هنري هر جامعه اي از سنن ‏ زندگي و سوابق تاريخي و محيط زيست آحاد آن قوم ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قالبسازی

دانلود مقاله در مورد قالبسازی - ‏1 ‏تحقيق و تدوين دانش فني كاربرد فولاد تنگستن كاربايد در قالب‌هاي فلزي   ‏در دنياي كنوني براي توانايي رقابت در ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد فورچ آلياژهاي آلومينوم

دانلود مقاله در مورد فورچ آلياژهاي آلومينوم - ‏1 ‏2 ‏فورج آلياژهاي آلومينيوم ‏(بخش اول) ‏مقدمه : ‏با توجه به اينكه تا به حال مقاله‌اي در مورد ف...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد فلسفه سجده در نماز 14 ص

دانلود مقاله در مورد فلسفه سجده در نماز 14 ص - ‏1 0 ‏فلسفه سجده در نماز ‏ش‏ي‏طان که رانده گشت، به جز ‏ي‏ک خطا نکرد ‏ ‏خودرا برا‏ي‏ سجده آدم،رضا ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد فرهنگ در امنيت ملي 61 ص

دانلود مقاله در مورد فرهنگ در امنيت ملي 61 ص - ‏1. علل بي سهم ماندن فرهنگ در امنيت ملي ‏به نظر مي رسد ، در كشور ما تاكنون مفهوم امنيت ملي با تح...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد عوامل موثر بر ارتقا فرایند نوآوری فناورانه در مرکز بهمن موتور 78 ص

دانلود مقاله در مورد عوامل موثر بر ارتقا فرایند نوآوری فناورانه در مرکز بهمن موتور 78 ص - ‏62 ‏ ‏بسمه تعالی ‏عنوان تحقیق: ‏عوامل موثر بر ارتقا ‏...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد ظرفیت شش ها 44 ص

دانلود مقاله در مورد ظرفیت شش ها 44 ص - 1 ‏ظرفیت شش ها ‏اکثر مردم تنها بخش‏ی‏ از ظرف‏ی‏ت‏ دستگاه تنفس‏ی‏ ‏ی‏ا‏ ر‏ی‏ه‏ را برا‏ی‏ تنفس استفاده م‏ی...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد صدمات ستون فقرات

دانلود مقاله در مورد صدمات ستون فقرات - ‏1 ‏آناتومی ‏ستون فقرات از 24 مهره متحرک (7 مهره‏ گردنی ، 12 مهره ‏ پشتی، 5 مهره کمری) و تعدادی مهره ثا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد شیشه گری 79 ص

دانلود مقاله در مورد شیشه گری 79 ص - ‏2 ‏تاریخچه ‏منابع بسیاری شروع شیشه گری را از حدود سال 2000 ق.م. تخمین زده اند اما تاریخ شناسان در این مورد...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد سنسور 33 ص

دانلود مقاله در مورد سنسور 33 ص - ‏28 ‏مقدمه: ‏امروز وابستگي علوم كامپيوتر، مكانيك و الكترونيك نسبت به هم زياد شده‌اند و هر مهندس و با محقق نياز...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد رياضيات مهندسي

دانلود مقاله در مورد رياضيات مهندسي - ‏رياضيات مهندسي: ‏فصل اول: ‏بررسي هاي فوريه: ‏مقدمه: تفكيك يك تابع به چند جزء مختلف و يا بسط آن به يك سري...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد رودخانه هاي ايران 49 ص

دانلود مقاله در مورد رودخانه هاي ايران 49 ص - ‏2 ‏ ‏رودخانه ها ‏مقدمه ‏نياز انسان به آب باعث شده تا اكثر تمدن هاي بشري در كنار رودخانه ها شكل ب...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد رابطه رنگ با تيپ شخصيتي در بين دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي

دانلود مقاله در مورد رابطه رنگ با تيپ شخصيتي در بين دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي - ‏98 ‏به نام خدا ‏گواهي مي‎‏شود ‏اين پايان نامه با موضوع: ‏را...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد خمیر بیسکویت 28 ص

دانلود مقاله در مورد خمیر بیسکویت 28 ص - ‏ 1- انواع خمیر بیسکویت ‏ مقدمه ‏ماده اولیه اصلی تقریباً در تمام خم‏یر های بیسکویت آرد است به آرد ،‏ ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل