دانلود مقاله در مورد شبكه هاي عصبي
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 63 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
دانشگاه آزاد اسلامي
واحد بندرعباس
دانشكده فني مهندسي ، گروه عمران
پايان نامه براي دريافت درجه كارشناسي ارشد«M . Sc.»
عنوان:
محاسبه فركانس غالب ورقها با استفاده از شبکه عصبی انتشار برگشتی
Back Propagation (BP)
مباحث اصلی مورد بحث :
1- مقدمه
2- معرفي شبكه عصبي مصنوعي
3- فركانس طبيعي
4- مدل سازي و آناليز ورق با ANSYS
5- بررسی فرکانس ورق با هوش مصنوعی
6- نتيجه گيری و پيشنهادات
فصـل اول : مقدمه
در چند دهه اخير،انديشه بالنده شبيه سازي مغز انسان ،محققان و دانشمندان را برآن داشته است تواناييهاي مغز انسان را به رايانه منتقل سازند.عملكرد مغز انسان با توجه به ميليونها سال تكامل ميتواند به عنوان كاملترين و بهترين الگو براي تشخيص وقايع پيرامون خود در نظرگرفته شود.لذا دانشمندان در تلاشند تا با درك اصول وساز و كارهاي محاسباتي مغز انسان كه عملكرد بسيار سريع و دقيقي را دارا ميباشد ، سيستمهاي عصبي مصنوعي را شبيه سازي نمايند بدين ترتيب شبكههاي عصبي مصنوعي تا حدودي از مغزانسان الگوبرداري شدهاند و همان گونه كه مغز انسان ميتواند با استفاده از تجربيات قبلي و مسائل از پيش يادگرفته،مسائل جديد را تحليل و تجزيه نمايد،شبكههاي عصبي نيز در صورت آموزش قادرند برمبناي اطلاعاتي كه به ازاي آنها آموزش ديدهاند،جوابهاي قابل قبول ارائه دهند.
شبكههاي عصبي مصنوعي در بسياري از موارد تحقيق و در تخصصهاي گوناگون به كار گرفته شده و به عنوان يك زمينه تحقيقاتي بسيار فعال حاصل همكاري داشنمندان در چند زمينه علمي از قبيل مهندسي رايانه،
برق، سازه و بيولوژي اند. كاربرد شبكههاي عصبي در مهندسي عمران و بخصوص سازه نيز روز به روز در حال توسعه است و بي شك در آينده شاهد فراگير شدن و گسترش اين علم در مهندسي سازه خواهيم بود.از موارد استفاده شبكههاي عصبي در مهندسي عمران ميتوان به بهينه سازي، تحليل، طراحي، پيش بيني خيز و وزن سازهها، تحليل و طراحي اتصالات، پيش بيني نتايج آزمايشهاي بتني و خاكي ،كاربرد در تئوري گرافها و بسياري از موارد ديگر اشاره نمود.
فصـل دوم : شبكه های عصبي مصنوعي
2-1- مقدمه
در اين فصل به بررسي اجمالي شبكههاي عصبي مصنوعي پرداخته ميشود. با استفاده از شبكههاي عصبي مصنوعي سعي ميشود كه ساختار مغز انسان شبيهسازي شود. در مغز انسان حدود1011 واحد سازنده بنام نرون2 که همان سلولهای عصبی هستند وجود دارد كه هر يك از آنها به حدود 104 نرون ديگر متصل است.