پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 29 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
): Thawing تعریف انجماد زدائی (
افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد
در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند . اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4185 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 29

حجم فایل:3,584 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدای در فرآورده های دریای - بنام خدا روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ): Thawing تعریف انجماد زد...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهای ارزیابی چاقی در گروه های مختلف (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روشهای ارزیابی چاقی در گروه های مختلف (⭐⭐⭐) - بنام خدا روشهای ارز ی ابی چاقی در گروه های مختلف برا ی تعیین اینکه آیا فرد ی چاق محسوب ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل