دانلود پاورپوینت خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 26 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی
Physical and Mechanical Properties of Agricultural Products
مقدمه
1
کاربرد خواص نوری
بررسی کیفیت محصول
تشخیص عیوب محصول
مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب ( Non-Destructive Test (NDT) ) گویند.
مقدمه
2
ویژگی های بیرونی
اندازه
وزن، حجم، ابعاد
شکل
نسبت قطر به عمق
رنگ
یکنواختی، شدت رنگ
عیوب
لهیدگی، لکه ها، بریدگی
ویژگی های درونی
طعم و مزه
شیرینی، ترشی، گسی، بو
بافت
سفتی، تردی، آبداری
ارزش غذایی
کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین
عیوب
سرمازدگی، حفره های آب، پوسیدگی، حفره های داخلی
ویژگی های محصول به منظور بررسی کیفیت یا تشخیص عیوب
3
مقدمه
مبنای علمی
روش استفاده شده
ویژگی های قابل اندازه گیری
نوری
پردازش تصویر
اندازه، شكل، رنگ، عيوب بیرونی (ظاهری)
طیف سنجی بازتابی، عبوري و جذبی؛ طیف سنجی لیزری
قند، اسیدیته، محتوای جامد محلول، رنگ، عيوب درونی و بیرونی، سفتی
اشعه X
تصويربرداري اشعه X و CT
حفره های دروني، ساختار، درجه رسيدگي
مكانيكي
تحريك ارتعاشي
سفتي، ويسكوالاستيسيته، درجه رسيدگي
صوتي و فراصوتی
سفتي، ويسكوالاستيسيته، حفره های درونی، چگالي، قند
الكترومغناطيسي
MRI و NMR
قند، محتواي رطوبتی، حفره های درونی
[ 1] . Magnetic Resonance Imaging (MRI)
[2] . Nuclear Magnetic Resonance (NMR)
روش های غیر مخرب ارزیابی ویژگی های کیفی محصولات کشاورزی