پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی 30 اسلاید
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 30 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی
فرض تحقيق:
هدف تحقيق:
شناسايی و تعيين مزيت نسبی در گروه صنايع غذايی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخير
روش تحقيق:
در اين تحقيق از روش کاربردی مزيت نسبی آشکار شده که اولين بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است
ايران در توليد و صادرات اقلام گروه صنايع غذايی دارای مزيت نسبی است.
نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل
آدام اسميت: توجيه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسيم کار و تخصص بنيان نهاد.
ديويد ريکاردو: مزيت نسبی را در چهار چوب نظريه ارزش- کار ارائه کرد.
هابرلر: مزيت نسبی را بر اساس نظريه هزينه فرصت تشريح کرد.
هکشر اهلين: اين نظريه بر اختلاف ميان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.
ليندر: اين نظريه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسير تجارت بحث می کند.
تمايز ميان مزيت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن
مفهوم نظريه مزيت نسبی از لحاظ نظری
مفهوم نظريه مزيت نسبی از لحاظ کاربردی
عوامل تعيين کننده مزيت نسبی