دانلود مقاله عفونتهاي و مسمويتهاي غذايي

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 32 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏أ‌
‏أ
‏مقدمه
‏عفونتها و مسموميتهاي غذائي
‏عوامل آلودگي مواد غذائي كه براي مصرف كنندگان مخاطره آميز مي باشند عبارتند از برخي از :
‏ ـ باكتري ها
‏ ـ ويروس ها
‏ ـ بعضي از انگلها مثل پروتوزوآ
‏اين آلودگيها مي توانند اوليه و يا ثانويه باشند و مي توانند در انسان ايجاد بيماريهاي عفوني و يا توسط سموم ايجاد مسموميت بنمايند . در بعضي مواقع مسموميتها و عفونتها مي توانند تواماً ايجاد گردند . در اين صورت ما از يك عفونت سمي صحبت مي كنيم . مواد سمي متابوليكي را فقط باكتريها و قارچ ها ترشح نمي كنند بلكه بعضي از پروتوزوآها Protozoa‏ نيز قادر به ترشح سموم ايجاد Intoxication ‏ مي باشند .
‏طبق نظريه Park & Harrigan ‏مسموميتهاي ايجاد شده توسط ميكرو ارگانيسم ها به مراتب بيشتر از مسموميتهاي شيميايي اتفاق مي افتند . اين مطلب را آمارها ي ارائه شده توسط ممالكي كه از نظر استاتيستيك بسيار دقيق و معتبر مي باشند نيز تأييدمي نمايند . در ممالك متحد آمريكا بين سالهاي 1977 تا 1981 حدود 954 اپيدمي يا 32929 مورد بيماري ثبت گرديده است كه همگي به علت مصرف غذاي آلوده ايجاد گرديده اند .
‏أ‌
‏ت
‏جدول شماره 1 : بيماريهاي اپيدميك ناشي از مواد غذائي بين سالهاي 77 تا 81 در كشور آمريكا
‏تعداد مواردبيماريها ( افراد بيمار )
‏تعداد اپيدمي
‏علت ايجاد اپيدمي
‏29825
‏646
‏باكتري ها
‏1830
‏227
‏مواد شيميائي
‏405
‏48
‏انگل ها
‏869
‏33
‏ويروس ها
‏32929
‏954
‏جمع
‏همان گونه كه در جدول شماره 4 مشاهده ميشود ، علاوه بر اينكه تعداد اپيدمي هاي ايجاد شده توسط باكتريها بيشتر مي باشد ، تعداد افراد بيمار نيز بمراتب بيشتر از موارد مسموميتها در اثر مواد شيميايي است . متأسفانه در كشور هاي جهان سوم و حتي در بسياري از ممالك اروپائي آمار دقيقي از اپيدمي ها وبويژه تعداد انواع مسموميتها و بيماريهاي ناشي از مصرف غذاي آلوده در دسترس نيست و اغلب تعداد واقعي افرادي كه به علت بيما و يا دچار مرگ مي شوند به صورت نامشخص باقي مي ماند . بد نيست بدانيم كه متخصصين و كارشناسان سازمان بهداشت جهاني FAO / WHO ‏تعداد نوزادان شير خوار و اطفال زير پنج سال را در سال 1980در اثر اسهال هاي ناشي از مصرف مواد غذاي آلوده جان خود را از دست داده اند پنج ميليون نفر گزارش كرده اند و اين آمار تنها مربوط به كشور هاي جهان سوم مي باشد يعني تعداد مرگ و مير فوق الذكر در كل جهان بيشتر از اين مقدار مي باشد.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3201 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 32

حجم فایل:50 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود مقاله نگهداري مواد غذايي 52 ص

دانلود مقاله نگهداري مواد غذايي 52 ص - ‏1 ‏بخش اول: ‏بررسي اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذايي ‏الف) اهميت تغذيه صحيح: ‏1 ‏بخش اول: ‏بررسي اهميت تغ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله مواد غذايي (فرآورده هاي شير )

دانلود مقاله مواد غذايي (فرآورده هاي شير ) - ‏واحدهاي شركت پاك : ‏واحد بستني ‏واحد شهر كرد ‏توليد پنير خامه اي و دوغ دارند ‏واحد سنندج توليد پن...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله عفونتهاي و مسمويتهاي غذايي

دانلود مقاله عفونتهاي و مسمويتهاي غذايي - ‏أ‌ ‏أ ‏مقدمه ‏عفونتها و مسموميتهاي غذائي ‏عوامل آلودگي مواد غذائي كه براي مصرف كنندگان مخاطره آميز ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله رژيم غذايي ورزشكاران 22 ص

دانلود مقاله رژيم غذايي ورزشكاران 22 ص - 2 ‏جمهوری اسلامی ایران ‏وزارت آموزش و پرورش خراسان رضوی ‏اداره آموزش و پرورش ناحیه 7 ‏مرکز نیروی انسان...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله رژيم غذايي در نوجوانان 44 ص

دانلود مقاله رژيم غذايي در نوجوانان 44 ص - ‏)1‏( ‏رژيم غذايي ‏در نوجوانان ‏دوره نوجواني دوره انتقال از ‏كودكي به جواني است كه با جهش رشد جسمي‏ و...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد فاسد شدن مواد غذايي 10 ص

دانلود مقاله در مورد فاسد شدن مواد غذايي 10 ص - ‏1 ‏مقدمه: ‏يكي از راهكارهاي‏ م‏ه‏م دربه حد‏ا‏ق‏ل رساندن فساد‏ م‏و‏اد غذايي ‏ا‏ست‏فاده از بسته ب...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل