دانلود مقاله کارخانه آب انگور گيري
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 28 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
2
عنوان تحقیق:
کارخانه آب انگور گيري
بخش اول :
مقدمه :
استفاده از آب ميوه جات در سالهاي اخير بطور قابل ملاحظه اي بين طبقات مختلف مردم متداول شده است، بديهي است عوامل زيادي در توسعه و گسترش روز افزون مصرف آب ميوه موثر بوده است که مهمترين آن در درجه اول انتشار نشريه و کتابهاي مربوط به خواص و مزاياي آب ميوه جات و بخصوص تبليغات و آگهي هاي تجارتي بوده است. عامل ديگر مربوط به تهيه آب ميوه مي باشد بطوريکه با وسائل مدرن صنعت امروز آب ميوه تهيه شده هيچ فرقي با ميوه طبيعي ندارد، همچنين دستگاههاي کوچک آب ميوه گيري خانگي يکي از عواملي مي باشد که باعث تشويق و علاقه مردم بمصرف آب ميوه شده است ولي متأسفانه فقط در موقع فراواني و در فصل ميوه مي توان از آنها استفاده نمود و ناچارا در غ
3
ير فصل بايستي از آب ميوه پاستوريزه تهيه شده در کارخانجات بزرگ استفاده نمود.
يک نمونه از علاقه و استقبال مردم از آب ميوه تعداد بيشمار مغازه هائي است که فقط براي عرضه و فروش آب ميوه دائر شده اند مي باشد و اين علاقه را حتي در شهرستانهاي کوچک هم مي توان مشاهده نمود.
نمونه ديگر ايجاد کارخانجات مشروبات غير الکلي در سنوات اخير مي باشد و يا اينکه عده اي از نظر وجود گاز و عدم اطمينان به طبيعي بودن آب ميوه اين قبيل نوشابه ها علاقمند بمصرف آنها نمي باشند با وجود اين توليد اين کارخانجات ساليانه در حدود 150-120 ميليون بطري مي باشد. با توجه باين مسئله و از نظر اينکه ميوه فصلي بخصوص جلوگيري از اتلاف ميوه در فصل فراواني تأسيس کارخانجات آب ميوه گيري بي فايده نخواهد بود و در صورتيکه با استفاده از ميوه جات موجود ايران که مازاد بر احتياج توليد مي شود آب ميوه تازه و طبيعي را طبق اصول بهداشتي تهيه نمود و در چهار فصل در دسترس مصرف کننده قرار داده شود مسلما مورد استقبال واقع خواهد شد.
موضوع:
موضوع اين طرح عبارتست از مطالعه و بررسي براي ايجاد يک کارخانه آب انگور گيري در يکي از مراکز توليد انگور بظرفيت تقريبي يکهزار تن انگور تازه در سال م