بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه ارگانیک بابونه گاوی بر باکتری اشرشیا کلی

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
1-معرفی گیاه بابونه 4
2-معرفی اشرشیا کلی 7
2-1تاریخچه 8
2-2کشت باکتری E.coli 8
3-مواد و روش ها 9
3-1استخراج اسانس 9
3-2تجزیه اسانس 14
3-3مشخصات دستگاه های مورد استفاده 14
4-بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس 15
4-1سویه مورد آزمایش 15
2-4بررسی اولیه تاثیر اسانس گیاه برروی سویه های مورد آزمایش 15
1-2-4برای غربالگری و تعیین قطر هاله های عدم رشد ناشی 15
2-2-4بررسی کمی حساسیت به روش سریال های رقتی 16
5-نتایج 16
6-بحث و نتیجه گیری 18
منابع 20

دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 892 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docX

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:5,649 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه ارگانیک بابونه گاوی بر باکتری سودوموناس

بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه ارگانیک بابونه گاوی بر باکتری سودوموناس

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه ارگانیک بابونه گاوی بر باکتری اشرشیا کلی

بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه ارگانیک بابونه گاوی بر باکتری اشرشیا کلی

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل