مجموعه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای

دسته بندي : فرم ها و مستندات » نمونه سوال
سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای
تعداد سوالات: 645
نوع سوالات: تستی
فرمت فایل: PDF
عنوان حرفه: آشپز درجه 1
کلیه سوالات دارای پاسخنامه هستند.
سوالات طبقه بندی شده و فصل به فصل
تضمین قبولی در آزمون آشپز درجه یک فنی و حرفه ای
فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات
فصل دوم: توانایی تهیه سالاد و اردور
فصل سوم: توانایی تهیه ترشی، شور و مربا
فصل چهارم: توانایی تهیه انواع پلو و ته چین
فصل پنجم: توانایی تهیه انواع غذاهای گوشتی
فصل ششم: توانایی تهیه غذاهای خمیری
فصل هفتم: توانایی تهیه غذاهای سنتی (دلمه، کوفته و شامی)
فصل هشتم: توانایی تهیه چند نوع دسر
محتوای بسته (پس از خرید چه فایل هایی دریافت خواهید کرد):
4 فایل pdf حاوی نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای (645 تست با جواب)
برخی از سوالات:
در تهیه سوفله، آرد را چگونه با مواد مخلوط می کنیم؟

1) آرد را با مواد مخلوط کرده

2) آرد را با تخممرغ و کره با همزن زده

3) کره را ذوب کرده بعد آرد را تفت داده شیر و وانیل را اضافه کرده

4) آرد را با پودر قند و شیر مخلوط کرده



علت خوابیدن پف سوفله وانیلی چیست؟

1) خوب فرم ندادن سفیده تخم مرغ

2) باز کردن زود هنگام در فر هنگام پخت

3) گرم بودن مواد به هنگام اضافه کردن سفیده تخم مرغ

4) تمام موارد درست است.



علت چسبندگی رویه کیک مربوط به کدام می باشد؟

1) زیاد زدن سفیده تخم مرغ

2) الک نکردن آرد

3) کم بودن حرارت فر، عدم پخت کافی

4) تمام موارد درست است



علت پف نکردن کیک اسفنجی چیست؟

1) سرد بودن فر

2) مخلوط کردن سفیده با قاشق سنگین و به صورت دورانی

3) باز کردن زودتر از موقع در فر زمان پخت کیک

4) همه موارد درست می باشد.



در استفاده از ورق ژلاتین به چه روشی عمل می کنیم؟

1) ورق ژلاتینی را داخل آب سرد خیس کرده و پس از نرم شدن داخل آبجوش حل می کنیم.

2) ورق ژلاتین را داخل آب جوش انداخته تا حل شود.

3) ورق ژلاتین را خرد میکنیم و داخل دسر می ریزیم.

4) ورق ژلاتینی را با شیر داغ می جوشانیم.



مواد شامی پوک را چگونه آماده می کنیم؟

1) گوشت را داخل کمی روغن و پیاز تفت می دهیم.

2) سیب زمینی را پخته له میکنیم و لپه را پخته چرخ می کنیم.

3) تمام مواد را با تخم مرغ و نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط می کنیم.

4) تمام موارد صحیح است.



بعد از درست کردن کیک بستنی آنرا کجا نگهداری می کنیم؟

1) در دمای معمولی نگهداری می کنیم.

2) در بخچال طبقه بالا نگهداری می کنیم.

3) در فریزر نگهداری می کنیم.

4) در یخچال طبقه پایین نگهداری می کنیم.



در تهیه سوفله تخم مرغ را چگونه با مواد مخلوط میکنیم؟

1) تخم مرغ را کامل با مواد مخلوط کرده

2) سفیده و زرده را جدا کرده و هر کدام را جداگانه با همزن برقی میزنیم.

3) سفیده را زده با مواد مخلوط کرده

4) زرده را زده با مواد مخلوط کرده



گوشت را چگونه به شامی اضافه می کنیم؟

1) کمی داخل پیاز و روغن تفت می دهیم بعد به مواد اضافه می کنیم.

2) بخارپز می کنیم بعد به مواد اضافه می کنیم.

3) به حالت بنماری پخته به مواد اضافه می کنیم.

4) به صورت تکه ای به مواد اضافی می کنیم.



دسرها را با چه موادی تزئین می کنیم؟

1) ترافل ها و خامه فرم گرفته

2) میوه های فصل و کمپوت ها

3) خلال پسته و خلال بادام

4) تمام موارد صحیح است.

عبارات کلیدی:
دانلود نمونه سوال آشپز درجه 1
تست آشپز درجه یک فنی و حرفه ای
نمونه سوالات آشپز درجه 1
نمونه سوالات آشپز درجه یک
تاریخ آزمون آشپز درجه یک
سوالات آزمون آشپز درجه 1
سوالات آزمون آشپز درجه یک
نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 1
دانلود سوالات آزمون آشپز درجه 1
دانلود رایگان سوالات آزمون آشپز درجه 1
آزمون آشپز درجه 1
آشپز درجه 1
آشپز درجه یک
دسته بندی: فرم ها و مستندات » نمونه سوال

تعداد مشاهده: 3229 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 120

حجم فایل:5,483 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


نمونه سوالات آزمون مربیگری درجه 3 بدنسازی

این فایل شامل مجموعه از سوالات چهار گزینه ای آزمون مربیگری درجه 3 بدنسازی بانوان و آقایان به همراه پاسخ صحیح میباشد که داوطلب با خواندن فایل به راحتی در آزمون قبول خواهد شد.

قیمت : 22,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات آزمون عکاسی دیجیتال فنی و حرفه ای با جواب

نمونه سوالات آزمون عکاسی دیجیتال فنی و حرفه ای با جواب تعداد سوالات: ۸۰۰ نوع سوال: تستی فرمت: pdf همه سوالات دارای جواب می باشد. حجم فایل: ۷.۲ مگابایت ۸۰۰ تست آزمون عکاسی دیجیتال با جواب کاملترین پکیج نمونه سوالات آزمون عکاسی دیجیتال فنی و حرفه ای در اینترنت

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات آزمون icdl فنی حرفه ای

نمونه سوالات آزمون icdl فنی حرفه ای با پاسخ

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات درودگر درجه 2 فنی و حرفه ای 1400 تست

نمونه سوال درودگر درجه دو فنی و حرفه ای تعداد سوالات: 1400 نوع سوالات: تستی دارای پاسخنامه می باشد. کتاب تکنولوژی فرآورده های چوبی کارودانش در 50 صفحه pdf به صورت هدیه اگر شما قصد دارید تا در زمینه درودگری مدرک معتبری دریافت کنید باید علاوه بر گذراندن دوره حضوری فنی و حرفه ای در آزمون کتبی آن

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

کتاب نمونه سوال تستی و عملی آزمون برق صنعتی درجه 2 فنی و حرفه ای

کتاب نمونه سوال تستی و عملی برق صنعتی درجه دو فنی و حرفه ای تعداد سوالات تستی: 2200 تعداد سوالات عملی: 70 تعداد صفحات کتاب: 285 همه سوالات دارای پاسخ است فرمت همه فایل ها pdf است. کاملترین بسته قبولی در آزمون برق صنعتی درجه 2 فنی حرفه ای در اینترنت. قبولی تضمینی در آزمون برق صنعتی درجه 2 فنی حرفه ای

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بسته طلایی نمونه سوالات آزمون اتوکد فنی و حرفه ای 1200 تست با جواب

بسته طلایی نمونه سوالات آزمون اتوکد فنی و حرفه ای تعداد سوالات: 1200 فرمت: pdf همه سوالات دارای پاسخنامه است. بسته طلایی سوالات آزمون اتوکد فنی حرفه ای با تهیه و مطالعه بسته طلایی نمونه سوالات اتوکد فنی و حرفه ای قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات تستی آشپز سنتی فنی و حرفه ای

نمونه سوالات تستی آشپز سنتی تعداد سوالات: 318 فرمت: PDF همراه با پاسخنامه ویژه قبولی در آزمون فنی حرفه ای مهارت آشپز سنتی آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با جواب

سوالات آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با جواب تعداد سوالات: 165 فرمت: PDF کلیه سوالات دارای پاسخ است. بهترین و کاملترین منبع آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با تضمین قبولی

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مجموعه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای

سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای  تعداد سوالات: 645 نوع سوالات: تستی فرمت فایل: PDF عنوان حرفه: آشپز درجه 1 کلیه سوالات دارای پاسخنامه هستند. سوالات طبقه بندی شده و فصل به فصل تضمین قبولی در آزمون آشپز درجه یک فنی و حرفه ای

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات آزمون عکاسی دیجیتال فنی و حرفه ای با جواب

نمونه سوالات آزمون عکاسی دیجیتال فنی و حرفه ای با جواب تعداد سوالات: ۸۰۰ نوع سوال: تستی فرمت: pdf همه سوالات دارای جواب می باشد. حجم فایل: ۷.۲ مگابایت ۸۰۰ تست آزمون عکاسی دیجیتال با جواب کاملترین پکیج نمونه سوالات آزمون عکاسی دیجیتال فنی و حرفه ای در اینترنت

قیمت : 30,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل