172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای به همراه جزوه pdf

دسته بندي : نمونه سئوال » نمونه سئوالات استخدامی
سوالات نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای

تعداد سوالات: 172
تعداد صفحات جزوه: 67
فرمت: pdf
تمامی سوالات دارای جواب می باشد.

مشخصات عمومي شغل نانوای نان سنتی لواش:

نانواي نان سنتي لواش كسي است كه پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم و با رعايت نكات بهداشتي و ايمني از عهده تشخيص نوع و مقدار مواد اوليه مورد نياز براي نان لواش، استفاده از ابزار و تجهيزات نانوايي و اختلاط مواد با هم و تهيه خمير و نان لواش و تعميرات جزئي و نگهداري تجهيزات نانوايي برآید و با نکات ایمنی و بهداشت مرتبط آشنا باشد.

نانواي نان سنتي لواش یکی از مهارت های فنی و حرفه ای و گروه صنایع غذایی می باشد.

برخی از سوالات بسته:

گلوتن در نان به چه معناست؟

1- کشش

2- چسبندگی *

3- عطر

4- طعم

مشروط کردن گندم به چه معناست؟

۱- نم زدن گندم *

۲- خردکردن

۳- بوجاری

۴- الک کردن

مصرف آب سوخت موجب کدامیک از عوارض زیر در نان می شود؟

۱-خمیر سفت می شود

۲-کاهش الاسیته خمیر می شود

۳-موجب کاهش حجم نان می شود

۴-سفتی کاهش الاستیسیته و کاهش حجم خمیر *

چه عواملی باعث افزایش بازدهی خمیر می گردد؟

۱-پایین بودن رطوبت آرد - الک کردن و مخلوط کردن

۲-مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا

۳-ذخیره کردن مناسب آرد - مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا*

۴- پایین بودن رطوبت آرد - الک کردن و مخلوط کردن - مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا - ذخیره مناسب آرد - مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا

کدام یک از موارد ذیل جز مواد اصلی تولید نان محسوب نمی شود؟

۱-آب

۲-نمک

۳-آرد

۴-آرد سویا *

کدام مورد ذیل سبب افزایش حجم نان در زمان پخت می شود؟

۱-انبساط گازهای تولید شده

۲-بخار شدن رطوبت موجود

۳-تصعید الکل موجود

۴-گاز تولیدی ، تبخیر رطوبت خمیر ، تصعید الکل موجود *
دسته بندی: نمونه سئوال » نمونه سئوالات استخدامی

تعداد مشاهده: 1673 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 100

حجم فایل:12,712 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای به همراه جزوه pdf

172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای با جواب به همراه جزوه آموزشی با فرمت pdf مشخصات عمومي شغل نانوای نان سنتی لواش: نانواي نان سنتي لواش كسي است كه پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم و با رعايت نكات بهداشتي و ايمني از عهده تشخيص نوع و مقدار مواد اوليه مورد نياز براي نان لواش

قیمت : 35,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات تعمیرکار تلفن همراه فنی و حرفه ای به همراه پاسخ

نمونه سوالات آزمون تعمیرکار تلفن همراه تعداد صفحات: 100 تعداد سوالات: بیش از 850 سوال فرمت: pdf پاسخنامه دارد. درسنامه دارد. اصل سوالات ادوار گذشته تعمیرکار تلفن همراه فنی حرفه ای به همراه پاسخنامه

قیمت : 40,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

سوالات مهارت ضخیم دوزی فنی و حرفه ای به همراه جواب

نمونه سوالات مهارت ضخیم دوزی فنی و حرفه ای تعداد سوالات: 900 فرمت : pdf پاسخنامه دارد. پوشش صد در صد سوالات آزمون مهارت ضخیم دوزی فنی و حرفه ای قبولی در آزمون ضخیم دوزی مثل آب خوردن

قیمت : 40,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه فصل پنجم ریاضی هفتم به همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

جزوه فصل پنجم ریاضی هفتم به همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

قیمت : 5,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

نمونه سوالات تستی آشپز سنتی فنی و حرفه ای

نمونه سوالات تستی آشپز سنتی تعداد سوالات: 318 فرمت: PDF همراه با پاسخنامه ویژه قبولی در آزمون فنی حرفه ای مهارت آشپز سنتی آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه فصل چهارم ریاضی هفتم همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

جزوه فصل چهارم ریاضی هفتم همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

قیمت : 5,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه فصل سوم ریاضی هفتم به همراه فایل صوتی و فیلم نمونه سوال

جزوه فصل سوم ریاضی هفتم همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

قیمت : 5,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه فصل دوم ریاضی هفتم همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

جزوه فصل دوم ریاضی هفتم همراه فیلم نمونه سوال و فایل صوتی پاسخ

قیمت : 5,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل