پروژه مالي انبارداری شرکت افراتاب
دسته بندي :
پروژه »
دانلود پروژه های آماده دانشجویی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 21 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
1
« بسم الله الرحمن الرحيم »
پروژه مالي
انبارداري
شركت صنايع الكترونيك افراتاب
1
2
فهرست مطالب
عناوين
صفحه
تعريف انبار
هدف از استقرار يك سيستم انبار
نمونه فرمهاي مورد نياز در انبار
كنترلهاي مورد نياز هنگام دريافت كالاي فروشگاه
مجوزهاي مورد نياز براي دريافت كالا از ا نبار
مشخصات مكان لازم براي نگهداري كالا و تعداد انبار هاي مورد نياز در كارخانه
مشخات كارت انبار و كاروكس
چگونگي ثبت اطلاعات انبار در دفاتر مالي و دراك انبار
ترتيب تنظيم فرمهاي مختلف هنگام دريافت و خروج كالا و امضاهاي مجاز لازم مغايرت انبار گرداني
1
4
تعريف انبار:
انبار به هر محل و فضاي كه بتوان در آن مواد اوليه قابل مصرف و شناخت انواع محصولات و يا محصولات ساخته شده و قابل فروش و يا كالاي منجر ساخته و انواع قطعات و لوازم يدكي و تجهيزات و ماشينآلات ملزومات و مجهزآلات و هرگونه متسعمل و غير قابل استفاده و اقساطي را در آن بطور منظم و سيستماتيك با مديريت معين و يا نامعلوم نگه داري كرد اطلاق ميشود.
)هدف از استقراريك مستقيم انبار:
به طور كلي هدف از ايجاد يك سيستم در يك سازمان سه هدف اساسي ميباشد:
الف- استقرار و برقراري سيستم كنترلهاي داخلي:
به طور كلي در يك سازمان تجاري رعايت دستورالعملها و بخشنامهها ي مديريتي حفاظت از دارائيها تأمين منافع سهامداران و در نهايت بهينه نمودن سيستم كاري يك نياز و اصل ميباشد كه اين شركت نيز از اين قاعده مستثني نميباشد يك سيستم كنترل داخلي داراي اجزاء و بخشهاي مختلفي ميباشد يكي از اين اجزاء و بخشها كه داراي حساسيت بسيار بالايي ميباشد بخش موجوديها و اقلام جنسي شركت ميباشد.
كه جهت اجراي هدف اساسي كنترلهاي داخلي در بخش انبار لازم به اجرا ميباشد در حقيقت با پياده شدن مستقيم گردش موجوديها چهار هدف اساسي كنترلهاي داخلي بر آورده ميگردد و البته ميزان دستيابي به اين اهداف نيز بستگي به نوع سيستم و گردش موجوديها در شركت دارد.
1
4
ب – ارزشيابي صحيح موجوديها:
براي پرداختن به اين هدف لازم است به اين سوال پاسخ منتقي داده شود، چرا در يك سا زمان تجاري ما نيازمند ارزيابي موجوديها ميباشيم؟
پاسخ اين سوال ميتواند بسيار متنوع باشد اما در اينجا به نكات اساسي آن تكيه مينماييم كه 2 نكته ميباشد؟
1- اندازهگيري دقيق، ميزان سود و زيان شركت
2- امر گزارشگري موجوديها به سهامداران با توجه به رعايت اصل محافظه كاري. براي رسيدن به پاسخ ادل در يك سيستم انبار روشها و مراحل اجرايي وجود دارد كه قاعدتاَ با انجام آن روشها و مراحل ميسر ميگردد اما نكتة مهم در اين قضايا پاسخ به سوال دوم ميباشد كه چرا ميبايست گزارشگري صحيحي از موجوديهاي شركت به سهامدار ارائه گردد پاسخ به اين سؤال تا حدودي در ارتباط با اصول مفروضات بنيادين حسابداري ميباشد. مفروضات حسابداري حسابداران را ملزم ميكند كه در امر گزارشگري اقلام خود را در صورتهاي مالي رعايت محافظه گري و ارتباط را دارند يعني اينكه حسابدار موضف است ارزش موجوديهاي خود را طوري نشان دهد كه اين موجوديها كمتر از ارزش واقع باشد و بدون آنكه صورتهاي مالي تحليف گردد.