مزایای مثبت گوشت ماهی (پاورپوینت )
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 32 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
مزایای مثبت گوشت ماهی
میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 90%
بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 97-99% میرسد
غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد
مزایای مثبت گوشت ماهی
4.سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A
5. حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف
> 20 g fish/day
ارتباط بین مصرف گوشت ماهی و ابتلا به بیماری قلبی
چرا پرورش مصنوعی ماهیان
افزایش تقاضا به علت خصوصیات جذاب گوشت ماهی
کاهش ذخایر طبیعی ماهیان
به عنوان مثال تاس ماهیان و ماهی آزاد دریای خزر