پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 20 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

ميكروبيولوژي مواد غذايي
مبحث اول
مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي
بخش دوم
میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟
منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي
از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی
از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن
بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك
میکربها در گیاهان
سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.
میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.
اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند.
فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند.
فلور گیاهان رسیده و پیر شده
شامل:
باکتریهای تجزیه کننده پکتین
تعداد زیادی کپک که قادر به تجزیه ترکیبات آلی پیچیده هستند (نقش اینها در طبیعت چیست؟)

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4035 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:165 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود پاورپوینت اهمیت بازدید و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي

دانلود پاورپوینت اهمیت بازدید و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي - به نام خداوند بخشنده مهربان اهميت بازدید و كنترل مراکزتهیه و توزیع موا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تغذيه وبهداشت مواد غذايي

پاورپوینت تغذيه وبهداشت مواد غذايي - بنام خدا تغذيه وبهداشت مواد غذايي به طور كلي تغذيه علمي است كه درباره تغييرو تبديل غذا دربدن وشركت مو...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تغذيه وبهداشت مواد غذايي

پاورپوینت تغذيه وبهداشت مواد غذايي - بنام خدا تغذيه وبهداشت مواد غذايي به طور كلي تغذيه علمي است كه درباره تغييرو تبديل غذا دربدن وشركت مو...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي - بسمه تعالي روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي مشخصات برنج خوب برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما

پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما - به نام خدا روش ها ي نگهدار ي مواد غذا يي به وس ي له سرما هدف روش ها ي مختلف نگهدار ي مو...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي (با کیفیت)

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي (با کیفیت) - بنام خدا بهداشت مواد غذايي تعريف غذا : به كليه مواد خوردني ، آشاميدني كه بوسيله موجودات زنده مصرف و ب...

قیمت : 45,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي (با کیفیت)

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي و بيماريهای واگيردار روده اي (با کیفیت) - بهداشت مواد غذايي و بيماري های واگيردار روده اي بهداشت مواد غذايي وبيماري...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت برچسب محتواي غذايي مواد مصرفي را بخوانيد (با کیفیت)

پاورپوینت برچسب محتواي غذايي مواد مصرفي را بخوانيد (با کیفیت) - بنام خدا برچسب محتواي غذايي مواد مصرفي را بخوانيد نياز به كلسيم با سن تغيير مي...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي بوسیله سرما (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي بوسیله سرما (⭐⭐⭐) - به نام خدا روش ها ي نگهدار ي مواد غذا يي به وس ي له سرما هدف روش ها ي مختلف نگهدار ي...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي - ميكروبيولوژي مواد غذايي مبحث اول مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي بخش دوم میکربها از چه طریقی وارد مو...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل