دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..PPT) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 27 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..PPT) : 
 

بسم الله الرحمن الرحيم
انواع روش هاي طبخ مواد غذايي
پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.
همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .
عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
مدت زمان پخت ماده غذايي
مقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذايي
مدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.
انواع روشهاي پخت:
جوشاندن ( BOILING )
نيم جوش كردن ( SIMMERIN )
آب پز ( POACHING )
بخار پز كردن( STEAMING )
بلانچ ( BLANCH )
پختن در زودپز( PRESSURE COOKING )
پختن در مايكروويو MICROWVING): )
آرام پز كردن ( BRAISE )
تفت دادن ( SAUTEING )
سرخ كردن معمولي ( PAN FRYING )
سرخ كردن عميق ( DEEP FRYING )
بريان كردن( POASTING )
كباب كردن
جوشاندن ( BOILING ) : به پختن مواد غذايي در يك مايع در نقطه جوش 100 درجه سانتيگراد اطلاق مي گردد.مايع مي تواند خالص و يا همراه با ادويه باشد.اين روش محدود به سبزيجات و سيب زميني مي باشد.گوشت ،ماهي و تخم مرغ بدون پوست به هيچ وجه نبايد جوشانده گردند .زيرا حرارت بالا سبب سفت شدن پروتئين و از ميان رفتن مواد مغذي مي گردد.
نيم جوش كردن ( SIMMERING ):به پختن مواد غذايي درون يك مايع پايين تر از نقطه جوش اطلاق مي گردد .دماي آب بايد 90 درجه سانتي گراد باشد.در اين حرارت در آب تنها حباب تشكيل مي گردد.
آب پز ( POACHING ):به پختن مواد غذايي در يك مايع در درجه حرارت پايين تراز روش نيم جوش كردن اطلاق مي گردد.كه در حرارت حدود 80-70 درجه سانتي گراد بايد انجام شود.اين نوع پخت معمولاً براي غذاي شكننده و لطيف مانند ماهي ،مرغ ،ميوه جات و تخم مرغ بكار مي رود.

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4212 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .PPT

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:161 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص - ‏1 ‏مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ‏مقدمه ‏بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله سموم مواد غذایی 15ص

دانلود مقاله سموم مواد غذایی 15ص - ‏کودها، سموم و م‏ی‏وه‏‌‏ها‏یی‏ که م‏ی‏‌‏خور‏ی‏م ‏انواع‏ی‏ از کودها‏ی‏ ش‏ی‏م‏ی‏ا‏یی‏ و سموم دفع آفات نبات‏ی‏ ب...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بن...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت داده ها(آنالیز تکراری داده ها و انواع داده)

دانلود پاورپوینت داده ها(آنالیز تکراری داده ها و انواع داده) - داده ها داده ها - پیوسته Continuous sample data : اندازه گیری پدیده در یک زم...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت بررسی عددی تاثیر میدان مغناطیسی و مواد متخلخل بر کنترل رفتار مخرب گردابه

دانلود پاورپوینت بررسی عددی تاثیر میدان مغناطیسی و مواد متخلخل بر کنترل رفتار مخرب گردابه - بنام خدا بررسی عددی تاثی...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی بالینی, اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی بالینی اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی - اپیدمیولوژی بالینی , اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی تعريف: از نظــ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع مخازن زیر زمینی و نمودارهای فازی

دانلود پاورپوینت انواع مخازن زیر زمینی و نمودارهای فازی - انواع مخازن زیر زمینی و نمودارهای فازی فهرست کلی مطالب مقدمه مفاهیم اولیه تعریف...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی - به نام خدا موضوع تحقیق اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی مقدمه هدف تم...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بنام خدا ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی - ا يمن ی مواد غذایی Food Safety مقدمه امنیت غذایی : دسترسی همه مرم درت ـــ مام اوق ــــ ات به غذای کافی و ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اهمیت بازدید و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي

دانلود پاورپوینت اهمیت بازدید و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي - به نام خداوند بخشنده مهربان اهميت بازدید و كنترل مراکزتهیه و توزیع موا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روش هاي طبخ مواد غذايي پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع ساختمان و مدلهای آوار

دانلود پاورپوینت انواع ساختمان و مدلهای آوار - بنام خدا انواع ساختمان و مدلهای آوار انواع ساختمان: ساختمان ها بر اساس جنس مصالحي كه در آنها ب...

قیمت : 9,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع تبلت

دانلود پاورپوینت انواع تبلت - بنام دانای توانا انواع تبلت 1 فهرست موضوعات -تبلت *انواع تبلت * کار با تبلت ها * سیستم عامل * تواناییها ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی - اصول نمونه برداری از مواد غذایی بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در...

قیمت : 33,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت آشنايي با انواع مواد

پاورپوینت آشنايي با انواع مواد - بنام خدا آشنايي با انواع مواد DSM-IV-TR الکل آمفتامین کافئین حشیش کوکائین توهم زاها مواد استنشاقی نیک...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بهداشت و ايمني مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بهداشت و ايمني مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بهداشت و ايمني مواد غذايي فریبا مطلب زاده 3 بهداشت مواد غذایی بهداشت مواد غذایی ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بسته بندی بهداشتی مواد غذایی بسته بندی بهداشتی مواد غذایی جایگاه بسته بندی و بهد...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی | پاورپوینت

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی پاورپوینت - تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCP در عرضه مواد غذایی ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل