دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 27 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

به نام خدا
موضوع تحقیق
اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
مقدمه
هدف تمامي صنايع فر آ يند كننده مواد غذاي ی توليد فرآورده‌ا ی با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه م ی باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سر ی از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد م ی شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ا ی با كيفيت غير قابل پيش بين ی م ی ‌شود. به ه مين دليل بايست ی كارخانجات مواد غذايي ويژگ ی ها ی مواد اوليه را تعيين كرده و در هر مرحله از فرآيند، ماده غذاي ی و شرايط فرآيند را كنترل نمايند تا ويژگي ها ی فر آ ورده نهاي ی تا حد امكان مشابه ويژگ ی ها ی مطلوب از قبل پيش بين ی شده باشد .
تاریخچه
کلمه Ultrasound از لفظ لاتین ultra به معنی مافوق و نیز sound به معنی صوت یا صدا گرفته شده است.
در سال 1876 ميلادي ، فرانسيس گالتون براي اولين بار پي بوجود امواج فراصوت برد و دستگاه كشف كننده زيردريايي‌ها به كمك امواج صوتي به نام Sonar ابداع كرد. بعدها از این دستگاه بطور گسترده‌اي در صنعت اين كشور براي آشكار سازي شكافها در فلزات و ساير موارد مورد استفاده قرار مي‌گرفت. Sonar به از مدتی به علم پزشكي وارد شد .
_کاربرد فراصوت برای غیر فعال سازی میکروبها میکروب در اواخر دهه 1920 مطرح شد.
در سال 1960 بیل و سین جیسر موفقیت آولتراسونیک را به عنوان روش هموژنیزه کردن در کاربردهای دارویی اثبات کردند.
در سال 1996 توسط شخصی به نام گافنی وسیله ای مخصوص اولتراسونیک طراحی شد که در تولید پنیر کاربرد داشت.که این وسیله باعث کاهش انرژی مصرفی و تلف شده می شود و پنیر نرم تری تولید کرد.
تعریف امواج الکتروسوند
انسان قادر است موج های صوتی با فرکانس 20 تا 20000 سيکل در ثانيه را بشنود موج های صوتی با فرکانس کمتر از 20 سيکل در ثانيه را اينفراسونيک ( فرو صوت ) و  به دسته ای از امواج مکانيکی  که فرکانس نوسانشان بيش از محدوده شنوايی انسان ( KHz 20 ) باشد امواج اولتراسونيک ( فرا صوت ) گفته می شود.
نحوه استفاده از این امواج در صنايع غذائي به دو گونه است .
1_ كاربرد اولتراسوند با شدت بالا
2_ کاربرد اولتراسوند با شدت پائین
امواج با شدت بالا
امواج الکتروسوند با شدت بالا که در آنها از توان بالا استفاده مي شود به عنوان ابزاري در تغيير ويژگي هاي مواد غذايي نظير هموژنيزه كردن، تميز كردن، استريل كردن، حرارت دادن، امولسيفيه كردن، مهار فعاليت آنزيم ها و ميكروبها و متلاشي كردن سلول، تشديد واكنش هاي اكسيداسيون، اصلاح گوشت، اصلاح كريستاليزاسيون ، افزایش مدت نگهداری مشروبات الکلی، کاهش آب و ...استفاده م ی شو د .

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 5542 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:366 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی شامل 27 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله سموم مواد غذایی 15ص

دانلود مقاله سموم مواد غذایی 15ص - ‏کودها، سموم و م‏ی‏وه‏‌‏ها‏یی‏ که م‏ی‏‌‏خور‏ی‏م ‏انواع‏ی‏ از کودها‏ی‏ ش‏ی‏م‏ی‏ا‏یی‏ و سموم دفع آفات نبات‏ی‏ ب...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بن...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت بررسی عددی تاثیر میدان مغناطیسی و مواد متخلخل بر کنترل رفتار مخرب گردابه

دانلود پاورپوینت بررسی عددی تاثیر میدان مغناطیسی و مواد متخلخل بر کنترل رفتار مخرب گردابه - بنام خدا بررسی عددی تاثی...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی بالینی, اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی بالینی اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی - اپیدمیولوژی بالینی , اسهال های حاد و مسمومیت های غذایی تعريف: از نظــ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی - به نام خدا موضوع تحقیق اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی مقدمه هدف تم...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت نگهداری واستفاده از سویه های باکتریایی

دانلود پاورپوینت نگهداری واستفاده از سویه های باکتریایی - بنام خدا نگهداری واستفاده از سویه های باکتریایی نگهداری طولانی مدت نگهداری کوتاه مد...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بنام خدا ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت مواد مخدر و سوء مصرف مواد مخدر

دانلود پاورپوینت مواد مخدر و سو مصرف مواد مخدر - مواد مخدر و سوء مصرف مواد مخدر مقدمه سوء مصرف مواد به عنوان يکی از مشکل های بهداشتی، درمانی و...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی - ا يمن ی مواد غذایی Food Safety مقدمه امنیت غذایی : دسترسی همه مرم درت ـــ مام اوق ــــ ات به غذای کافی و ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اهمیت بازدید و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي

دانلود پاورپوینت اهمیت بازدید و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي - به نام خداوند بخشنده مهربان اهميت بازدید و كنترل مراکزتهیه و توزیع موا...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روش هاي طبخ مواد غذايي پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی - اصول نمونه برداری از مواد غذایی بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در...

قیمت : 33,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی

دانلود معاون بهداشت محیط وریس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی - بنام یزدان هستی معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وبهسا...

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی - 1 روشهای نگهداری مواد غذایی بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ي شه...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بسته بندی بهداشتی مواد غذایی بسته بندی بهداشتی مواد غذایی جایگاه بسته بندی و بهد...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐) - بنام خدا 1 روش های نگهداری مواد غذایی 2 بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید - بسم الله الرَّحمن الرَّحیم نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهدار...

قیمت : 37,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی - ملامین ملامین در مواد غذایی ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیان...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل