پاورپوینت ملامین در مواد غذایی

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 7 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

ملامین
ملامین در مواد غذایی
ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیانامید می باشد که از عناصر کربن ،نیتروژن وهیدروژن تشکیل شده است،سیانامید بوسیله فرمالدیید متراکم گردیده وبه یک رزین گرماسخت تبدیل می شود.
این ماده درسال 1830 توسط دانشمندان آلمانی ساخته شد وبطور وسیعی در صنایع تولید پلاستیک ،چسب،رزین ،ظروف غذا ،قفسه ووایت بوردمورد استفاده قرار گرفت.
ملامین در اثر کاربرد آفت کش سیرومازین درکشاورزی ودامپروری درگیاهان ودامها دیده شده است ،همچنین در ترکیبات ضد عفونی کننده آب استخرها ( dicloroisocyanurate ) وجوددارد واز همین طریق ازراه شناکردن ویا مصرف ماهیهای پرورشی دراستخر به بدن انسان راه می یابد.
بسم الله الرحمن الرحیم
آلودگی گسترده مواد غذایی به ملامین در چین
ملامین در سال ۲۰۰۷ در گلوتن گندم و پروتئین برنج صادراتی چین که در تولید غذای حیوانات در آمریکا به کار می‌رود، یافت شدو باعث مرگ شمار زیادی از سگ‌ها و گربه‌ها به علت نارسایی کلیه در آمریکا گردید. دراواخر سال 2008 یک اپیدمی گسترده بیماری سنگهای مجاری ادراری دربیش از10 ایالت چین رخ دادو 294000 نوزاد وکودک چینی را مبتلا کرد. دراین اپیدمی که توسط 22 کمپانی تولید کننده چینی ایجاد شده است ، تا تاريخ ۲۲ سپتامبر، تعداد ۵۳ هزار نفر در سراسر جهان، بيمار و ۱۲۸۰۰ نفر بستري و چهار كودك نيز فوت شده اند . در تحقیقات انجام شده ، کریستالهای ملامین در ادرار کودکان ونوزادان بیمارمشاهده شدکه منشا آن آلودگی شیر خشک به ملامین تعیین گردید.
وزارت بهداشت چین اعلام کرد که شیربه مقدار کمی ملامین ظروف بسته بندي را جذب میکند واین آلودگی مشاهده شده در اثر افزایش ملامین به شیر به منظور بالا بردن میزان نیتروژن وافزایش کاذب پروتئین در این ماده غذایی می باشد،ملامین به دلیل دارابودن 66/6 % نیتروزن می تواندسبب خطا دراندازه گیری میزان پروتئین با روش کجلدال شودومیزان پروتئین را 16 % افزایش دهد.افزودن ملامین به شیر ،از انواع تقلب های مضاعف محسوب می شود .بدین صورت که ابتدا به شیر آب اضافه کرده وسپس برای پوشاندن این تقلب ملامین به آن می افزایند.
آلودگی مواد غذایی به ملامین در کشورهای مختلف
در همین زمان در فیلیپین نیز ملامین در شیرهای وارداتی ازچین یافت شدوبه دنبال آن 12کشور ورود فرآورده های لبنی را ازچین ممنوع كردند.
وزارت بهداشت کشور ایران نیز از مهرماه واردات شیر خشک وسایر فرآورده های حاوی شیر یا برپایه شیر را از کشور چین ممنوع اعلام کرد.
WHO به دنبال این وقایع میزان آلودگی به ملامین در مواد غذایی تولیدی کشورچین را طبق نتایج اعلام شده ازطرف کشورهای مختلف به قرار زیر اعلام کرد.
میزان آلودگی به ملامین( mg/kg )
ماده غذایی
5/03-0/1
پودر زرده وسفیده تخم مرغ
6196/61-0/09
شیرخشک
797-61
غذای حیوانات
4/7-3/1
تخم مرغ تازه
945/86-0/38
محصولات لبنی
6694-0/6
مواد اولیه غذایی
اثرات سمی ملامین
ملامین در بدن متابولیزه نمي شودو نیمه عمر آن در پلاسما حدود 3ساعت است وبه سرعت به سیستم ادراری راه می یابد.در آزمایشات انجام شده بر روی حیوانات آزمایشگاهی مشاهده گردید که ملامین سبب ایجاد سنگ مثانه می گردد.
ملامین می تواند در ترکیب با اسید سیانوریک، که ممکن است در پودر ملامین یافت شود، بلورهایی را تشکیل دهد که منجر به ایجاد سنگ‌ کلیه شود.
بلورهای کوچک ملامین همچنین ممکن است نفرون ها را که وظیفه تشکیل ادرار را به عهده دارند، مسدود کند و سبب ایجاد نارسایی کلیه و در مواردی مرگ شود.
مسمومیت با ملامین باعث تحریک‌پذیری، ظاهرشدن خون در ادرار، کاهش میزان ادرار یا بندآمدن ادرار، نشانه‌های شبیه به عفونت کلیه ،افزایش فشار خون و   اختلالات توليد مثل می‌شود. اثر سرطان زايي ملامين به ويژه سرطان مثانه، در حيوانات به اثبات رسيده است، اما در انسان هنوز اين موضوع ثابت نشده است. تماس با ملامين سبب تحريك چشم، پوست و دستگاه تنفس مي گردد. 
درمان این مسمومیت شامل انفوزیون مایعات، قلیایی كردن ادرار، تصحیح وضعیت الكترولیتی و اسید و باز بدن، همودیالیز و جراحی سنگ های كلیوی است.
دوز كشنده ۵۰ درصد (LD50) ملامين براي انسان، بر اساس مطالعات حيواني، 3161میلی گرم به ازاي هر كيلوگرم وزن بدن است .

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 3948 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:544 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی شامل 27 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی

پاورپوینت معاون بهداشت محیط وریس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی - بنام یزدان هستی معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وب...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بن...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی - به نام خدا موضوع تحقیق اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی مقدمه هدف تم...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بنام خدا ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی - ا يمن ی مواد غذایی Food Safety مقدمه امنیت غذایی : دسترسی همه مرم درت ـــ مام اوق ــــ ات به غذای کافی و ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روش هاي طبخ مواد غذايي پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی - اصول نمونه برداری از مواد غذایی بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در...

قیمت : 33,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی - 1 روشهای نگهداری مواد غذایی بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ي شه...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بهداشت و ايمني مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بهداشت و ايمني مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بهداشت و ايمني مواد غذايي فریبا مطلب زاده 3 بهداشت مواد غذایی بهداشت مواد غذایی ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بسته بندی بهداشتی مواد غذایی بسته بندی بهداشتی مواد غذایی جایگاه بسته بندی و بهد...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐) - بنام خدا 1 روش های نگهداری مواد غذایی 2 بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی (⭐⭐⭐) - تغذیه و ارزش مواد غذایی مقدمه: در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعم‌دار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،و...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی | پاورپوینت

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی پاورپوینت - تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCP در عرضه مواد غذایی ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید - بسم الله الرَّحمن الرَّحیم نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهدار...

قیمت : 37,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی

پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی - مواد غذایی و گروه های غذایی 1 2 مواد غذایی مواد غذایی لازم برای بدن عبارتند از : پروتئین ها هیدرات...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی - ملامین ملامین در مواد غذایی ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیان...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی - عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سال 1393 شرح وظایف واحد نظارت برمواد غذایی ...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل