دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی
دسته بندي :
مقاله »
علوم پایه
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..PPT) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 27 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..PPT) :
بسم الله الرحمن الرحيم
انواع روشهای طبخ مواد غذایی
پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.
همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .
عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
مدت زمان پخت ماده غذايي
مقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذايي
مدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.