پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 36 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

1
روشهای نگهداری مواد غذایی
بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ي شه در فکر ذخ ي ره و نگهدار ي مواد غذا يي هم بوده است
ممانعت از بروز فساد توسط از ب ي ن بردن عوامل خارج ي و داخل ي و ي ا به تعو ي ق انداختن رشد
آنها م ي باشد. نگهدار ي مواد غذا يي اغلب با آماده کردن آنها توأم است .
اهداف نگهداری :
از ب ي ن بردن فلور م ي کروب ي موجود در مواد غذائ ي به طور کامل و از ب ي ن بردن م ي کروارگان ي سم ها ي پاتوژن و خطرناک
ب) جلوگ ي ر ي از تکث ي ر م ي کروارگان ي سم ها به طور مداوم و ي ا در زمان ي مع ي ن
2
روش حرارتی
در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد.
3
استریلیزاسیون :
از بین بردن کلیه میکروارگانیسمهای موجود در یک محیط را استریلیزاسیون گویند. درجه حرارت مورد استفاده در این روش حدود 110 تا 120 درجه سانتیگراد بوده و به خاطر اینکه دمای بالا سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی غذا نیز می شود سعی بر آن است که از حرارت های بسیار بالا اجتناب شود. مقدار گرما به اندازه ایست که در مدت زمان مناسب استریل ، می تواند مقاومترین میکروب قابل رشد در غذا را نیز از بین ببرد . امروزه از این روش در فرایندهای کنسرو سازی و محصولات لبنی زیاد استفاده می شود.
پاستوریزاسیون :
این روش که توسط پاستور کشف گردید و تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است یک فرایند حرارتی نسبتا ملایم است که معمولا در حرارتی کمتر از 100 درجه سانتیگراد صورت می گیرد . امروزه محصولات غذایی بسیاری مانند تخم مرغ ، شیر ، بستنی و دیگر مواد به این طریق نگهداری می شوند. مشکل اصلی در این روش عدم نفوذ حرارت به درون موادغذایی و امکان وجود برخی میکروب های بیماریزا در آن می باشد، به همین دلیل زمان مصرف اینگونه موادغذایی طولانی نبوده و باید در یخچال نگهداری شوند.
4
استفاده از سرما
سرما یکی از روش هایی است که بشر از قدیم با آن آشنا بوده و از آن استفاده می کرده مانند استفاده از یخچال های طبیعی و یا اطاق های سرد و همچنین گذاشتن یخ طبیعی در کنار موادغذایی تا زمانی که یخچال های امروزه پدید آمدند . سرما سبب کُند شدن یا متوقف شدن آنزیم ها و فعالیت عوامل بیولوژیک در مواد غذایی و تأثیر بر روی تکثیر میکروارگانیسم ها می شود .
5

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 4527 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:1,750 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی شامل 27 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی

پاورپوینت معاون بهداشت محیط وریس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی - بنام یزدان هستی معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وب...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بن...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی - به نام خدا موضوع تحقیق اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی مقدمه هدف تم...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بنام خدا ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی - ا يمن ی مواد غذایی Food Safety مقدمه امنیت غذایی : دسترسی همه مرم درت ـــ مام اوق ــــ ات به غذای کافی و ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روش هاي طبخ مواد غذايي پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی - اصول نمونه برداری از مواد غذایی بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در...

قیمت : 33,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت - به نام خالق زمین و آسمان روشهای نگهداری محصولات باغبانی روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت م...

قیمت : 18,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی - 1 روشهای نگهداری مواد غذایی بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ي شه...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بهداشت و ايمني مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بهداشت و ايمني مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بهداشت و ايمني مواد غذايي فریبا مطلب زاده 3 بهداشت مواد غذایی بهداشت مواد غذایی ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت)

پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی (با کیفیت) - بنام خدا بسته بندی بهداشتی مواد غذایی بسته بندی بهداشتی مواد غذایی جایگاه بسته بندی و بهد...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐) - بنام خدا 1 روش های نگهداری مواد غذایی 2 بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی (⭐⭐⭐) - تغذیه و ارزش مواد غذایی مقدمه: در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعم‌دار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،و...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی | پاورپوینت

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی پاورپوینت - تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCP در عرضه مواد غذایی ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید - بسم الله الرَّحمن الرَّحیم نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهدار...

قیمت : 37,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی

پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی - مواد غذایی و گروه های غذایی 1 2 مواد غذایی مواد غذایی لازم برای بدن عبارتند از : پروتئین ها هیدرات...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی - ملامین ملامین در مواد غذایی ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیان...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی - عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سال 1393 شرح وظایف واحد نظارت برمواد غذایی ...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل