دانلود مقاله خوراکها از سبزیجات و قارچ ها

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 33 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏خوراکها از سبزیجات و قارچ ها
‏خوارک سبزیجات تمام سال لازمه میز غذا بود. این امر برحسب اتفاق نبود، بلکه مشروط بر نق‏ش کامل سبزیجات در تغذیه انسانهاست و وظایف گوناگونی که انجام می دهند. سابقاً تمام سبزیجات منبع کربوهیدارت و مواد معدنی و ویتامین ها بودند. ‏ویژگی منحنی آنها ویتامین C‏ است. متاسفانه قسمت اعظم ویتامین ها در اثر پخت از بین می رود. (بطور مثال؛ سیب زمینی پاک شده حدود 30% ، هویج فرنگی 50% ، شلغم 40% ، کلم پخته 7%) اما این اتلاف را می توان به هنگام تهیه خوراک با اضافه کردن جعفری خرد شده، شوید و ماهی شور جبران کرد و همنین ترکیبات تازه ای از مخلفات خوراکی ها مانند خیار تازه، گوجه فرنگی و گل کلم خام و غیره ...
‏محتویات در سبزیها خانگی و نانها در کمک به ترشح شیره معده نقش دارند. مخصوصاً خوراکهای سبزیجات برای انسان ها ضروری است، اساساً شیوه زندگی متحرک، با وجود سبزیجات به نحوی در مبادله است و انجام این اورگانیزم اساسی است.
‏مخلفات خوراکی از سبزیجات با گوشت چرب و خوراک ماهی فوق العاده است. در آخر چربی به لوله گوارش می رسد و سبزی ها هاضمه را فعالتر می سازد.
‏خوراک سبزیجات در تقویت تعادل ترشحات اسیدی و قلیایی کمک می کند. بطور مثال؛ برای تامین ارتباط نرمال اسیدی و قلیایی عناصر در سازمان باید در صبحانه ژانبون آماده و قرار گیرد. علاوه بر این ها مخلفات خوراکی از سیب زمینی پخته، و گوشت گاو سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده همراه با سالاد برگ و گوجه فرنگی و خیار . خلاصه، یادآوری بعدی درباره درمانی خود سبزیجات است.
‏همچنین کلم خام و ترش نه تنها اشتها را افزایش می دهد بلکه عملکرد مسهل را آسان می کند. همچنین شیره معده تازه خاصیت آنتی میکروبها و ضد میکروبها را قوی می کند.
‏خیارها اشتها را بر می انگیزند و خاصیت مسهل شدن دستگاه گوارش را بالا می برند، تاثیر مساعد در عملکرد قلب دارد، چغندر برای یبوست مزمن مفید است.
‏کدو خاصیت ژله ای صفرا را افزایش می دهد و عملکرد صحیح مثانه را برعهده دارد.
‏بسیاری از سبزیجات برای بیماریهای سیستم قلبی- عروقی مفید می باشند. از جمله، برای پیشگیری از حقلب انساج ‏–‏ هندوانه، بادمجان و کلم توصیه می شود؛ سیب زمینی برای اختلالات ضربان قلب م‏ف‏ید است؛ هویج ‏ب‏رای درمان عوارض سکته قلبی بافت قلبی است‏ا‏فده می شود؛ گوجه فرنگی تاثیرات مساعدی بر سیستم قلبی- عروقی دارد؛ ترب به خروج کلسترول از ارگانیسم بدن کمک می کند، کاهو برای فشار خون بسیار مفید است.
‏2
‏امروزه وجود نیترات در سبزیجات استفاده از جیره غذایی سبزیجات را بغرنج تر می کند. در مورد این مواد باید چه چیزهایی را بدانیم؟ نیتراته- نمک اسیدنیتریک (شور) می باشند که در اقتصاد ملی به عنوان کودنیترک استفاده می شوند. نیتراتها در هنگام اصابت ( در ترکیب سبزیجات) بر ارگانیسم انسان تحت تاثیر نباتات‏ میکروبی روده به نمک اسیدنیتریک تبدیل می شوند، سپس با جذب شدن در ارگانیسم، تاثیرات مضری بر آن می گذارند. به طور منفی بر سطح هموگلوبین خون تاثیر دارند، خطر بروز ورم های بدخیم را افزایش می دهند، و در مقیاس بزرگتر می توانند مسمومیت ایجاد کنند. برای فراز ار عوارض این چنینی ، در هنگام استفاده از سبزیجات می بایست برخی اقدامات پیشگیرانه ای را رعایت کرد. برخی از آنها در زیر بیان می شوند.
‏قبل از هر چیز باید بدانیم که نیتراتها در سبزیجات بطور مساوی توزیع نشده است. در کدو و خیار نیترات در پوست و ته آنها جمع شده اند، قبل از استفاده خیار در غذا می بایست، پوست آنرا کند و ته خیار به همراه قسمت های مجاور آن را جدا کرد. در چغندر طبق همین نظرات می بایست قسمتهای بیرونی و پایین ریشه را خرد کرد، در کلم ‏–‏ انتها و برگها‏ی‏ بیرونی را می کنیم. تربچه را باید پوست کند و بالای سر و قسمت انتهایی آن را جدا کرد.
‏محتویات نیترات و نیتریت موجود در سبزیجات بیش تر از 2-1 درصد کاهش نمی یابد. آماده سازی سبزیجات از طریق حرارت در سطح بالایی به پایین آوردن ( کاهش بهتر) نیترات و نیتریت در آنها کمک می کند. هنگام پخت سیب زمین‏ی‏ در آب 40-20 درصد از نیترات و نیتریت آن خارج می شود و در هنگام سرخ کردن در ماه تابه 16-10 درصد آن. در هنگام پختن هویج میزان نیترات و ن‏ی‏تریت آن تا 50 درصد کاهش می یابد و در مورد چغندر تا 20 درصد.
‏هنگامیکه خیار را شور می اندازیم نیتراتها به تدریج وارد آب آن می شوند، بعد از یک ماه نیتراتهای محتوی خیار تا 3 برابر کاهش می یابد و پس از نیم سال 6-5 برابر. هرچقدر چاشنی اسید، شوید و غیره) را به آب خیارشور بیشتر بیافزاییم، همانقدر نیترات خیارشور افزایش می یابد زیرا تمام این چاشنی ها نیترات را تا حد بسیار زیادی حفظ می کنند.
‏منو سبزیجات

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3241 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 33

حجم فایل:39 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


دانلود مقاله گروههاي سازگاري رويش در قارچ 45 ص

دانلود مقاله گروههاي سازگاري رويش در قارچ 45 ص - d/ zoherh/ zarinina‏ ص: ‏2 ‏چكيده‏: ‏گروههاي سازگاري رويش در قارچ Bipolaris oryzae‏ : ‏بيما...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله مشاهده تعدادي از اندام‌هاي رويشي و زايشي در قارچ‌ها 20 ص

دانلود مقاله مشاهده تعدادي از اندام‌هاي رويشي و زايشي در قارچ‌ها 20 ص - ‏موضوع: ‏مشاهده تعدادي از ان‏دام‏‌‏هاي رويشي و زايشي در قارچ‏‌‏ها Veget...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله مراحل پرورش قارچ

دانلود مقاله مراحل پرورش قارچ - 1 ‏پرورش قارچ ‏تاریخچه پرورش قارچ ‏بنا به گزارشات کشت قارچ دکمه ای نژاد آگاریکوس بیسپروس (A.Bisporus) ‏برای اولی...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله كارآفريني قارچ

دانلود مقاله كارآفريني قارچ - ‏طرح تولیدی قارچ خوراکی‏ ‏ صفحه‏ 36 ‏36 ‏بسمه‏ تعالی ‏پر‏و‏ژه شرکت تولیدی کودرست قارچ ‏ ‏طرح تولیدی قارچ خوراکی‏...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ

دانلود مقاله قارچ - ‏1 ‏مقدمه ‏متاسفانه به علت ‏عدم آشنايي برخي از فعالان بخش توليد قارچ صدفي به فنون بازاريابي صحيح و ارايه ‏نامناسب قارچ، ويا ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ کشها 19 ص

دانلود مقاله قارچ کشها 19 ص - ‏1 ‏ترکیبات معدنی‏ ‏(غیرآلی) ‏گوگرد ‏   ‏ ‏ ‏گوگرد اولین قارچ کش موثر بوده که استفاده از ان به قرنها پیش بر میگردد...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ كامبوجا 229 ص

دانلود مقاله قارچ كامبوجا 229 ص - 4 ‏ ‏ ‏ ? ‏مقدمه :‏ ‏قارچ كمبوجا كه متشكل از كشتهاي همزيست سلولهاي مخمر از دسته ساكاروز ماسيس (Saccharomyces‏...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ 46 ص

دانلود مقاله قارچ 46 ص - ‏مقدمه ‏قارچ جزگیاهان پست است. W.H.O‏ سازمان بهداشت جهانی F.A.O‏ سازمان خواربارجهانی ‏املاح معدنی‏←‏آهن-‏ ‏کلسیم-‏ ‏فسف...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ صدفي چيست

دانلود مقاله قارچ صدفي چيست - ‏قارچ صدفی چیست؟ ‏قارچ ها به سه گروه تقسیم می شوند. ‏(‏قارچ های خوراکی ‏–‏ قارچ های دارویی- قارچ های سمی‏) ‏شکل قا...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي 33 ص

دانلود مقاله قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي 33 ص - 1 ‏قارچ شناسي و بيماري هاي قارچي ‏قارچ شناسي ‏علم مطالعه و شناسايي قارچها را ‏قارچ شناسي يا ...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله قارچ دکمه ای 54 ص

دانلود مقاله قارچ دکمه ای 54 ص - 1 ‏کشت‏ ‏قارچ‏ ‏دکمه‏ ‏ای‏ : (َAgaricus Bisporus‏ ) ‏مواد‏ ‏اولیه‏ ‏جهت‏ ‏تهیه‏ ‏کمپوست‏ ‏قارچ‏ ‏دکمه‏ ‏ای‏ : ‏...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله طرح پرورش قـارچ خوراكـي

دانلود مقاله طرح پرورش قـارچ خوراكـي - 1 2 ‏پروژه کارآفرینی ‏موضوع‏ ‏: طرح ‏پرورش قـارچ خوراكـي...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله خوراکها از سبزیجات و قارچ ها

دانلود مقاله خوراکها از سبزیجات و قارچ ها - ‏2 ‏خوراکها از سبزیجات و قارچ ها ‏خوارک سبزیجات تمام سال لازمه میز غذا بود. این امر برحسب اتفاق نب...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قارچهای خوراکی 90 ص

دانلود مقاله در مورد قارچهای خوراکی 90 ص - 2 ‏مقدمه ‏تاریخچه كشت و استفاده از قارچهای خوراكی در ایران و جهان ‏با توجه به اسناد ومداركی كه در دست...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قارچ ويروسها 60 ص

دانلود مقاله در مورد قارچ ويروسها 60 ص - 1 ‏قارچ ويروسها ‏مقدمه ‏ازهنگامي كه ذرات ويروسي براي اولين بار در سال 1962 در بافتهاي خوراكي biporus ‏ ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قارچهاي خوراكي صدفي60ص

دانلود مقاله در مورد قارچهاي خوراكي صدفي60ص - 2 ‏مقدمه : ‏قارچهاي خوراكي صدفي‏ Oyster Mushrooms ‏وجو‏د‏گرما و هواي مرطوب در مناطق گرمسيري و نيمه...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله در مورد قارچ 67ص

دانلود مقاله در مورد قارچ 67ص - 1 ‏مقدمه ‏ای تنهاترین وجودی که مرا با تمام کاستی هایم پذیرا هستی . پیشانی بر آستان ذلات می نهم ، لب به ثنایت می ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل