دانلود مقاله قارچ 46 ص
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 42 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
مقدمه
قارچ جزگیاهان پست است.
W.H.O سازمان بهداشت جهانی
F.A.O سازمان خواربارجهانی
املاح معدنی←آهن- کلسیم- فسفر- ویتامینها← تنظیم کننده فشار خون
آنزیم لیستین←تنظیم کلسترول خون
آنزیم تریپیس←دردمعده کم
کلم بروکلی ازقارچ مغذی تراست
بجای گوشت قرمزاز قارچ استفاده شود تا قند خون را پایین میاورد.
قارچ: 1- خوراکی 2- سمی 3- دارویی (عصاره قارچ←انتیروفرون←آنتی بیوتیک←پنی سیلین)
ماده رتین←خاصیت ضدسرطانی دارد.
پلوروتین همان رتین است
قارچ سمی←
قارچها می مورال- مرکب کوپرینوس کشنده نیستند مگراینکه با الکل استفاده شود کشنده است.
الف- سیستم عصبی راازبین میرود توهم زاهستند
آمانیت زرد وقرمز
آمانیتاموسکاریا باعث مرگ نمیشوند
ب- اختلال دردستگاه گوارش
آمانیت زرد و قرمز←باعث مرگ نمیشوند
ج- ازبین بردن سلولها←باعث مرگ
هورمون همولیتیک←گلبول قرمز
به جززرد وقرمزهرآمانیتی باعث مرگ میشود
ازقارچ سمی دوماده ترشح میشوند: فالاتوکسین- آماتوکسین
قارچ خوراکی←صدفی / دکمه ای/ چینی/(والواریا / شی تاکر(جنگلی)
مواد موجود درقارچ:1- پروتئین80% 2- ویتامین D,C,A,E,B 3- املاح معدنی
A , D, E← محلول در چربی
شکل شناسی (مرفولوژی)
انواع سمها :
صدفی ( پلوروتوس PLEUROTUS) / دکمه ای
الف- قارچ کش← بنومیل- مانب – زینب - سولفات می وکاپتان
کپکها را با قارچ کش ازبین میرود. مقدارقارچ کش1000/5
در1000 لیترآب مخلوط میکنیم