پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » پاورپوینت های درسی
بخشی از متن پاورپوینت
مقدمه :
مواد غذايي يك منبع بالقوه اي براي عفونت و در معرض آلوده گي ميكرواورگانيسم ها هستند اين آلوده گي در هر نقطـه اي از مسير مـواد غـذايي از توليد كننده تا مصرف كننده ممكن است اتفاق بيفتد. مفهوم گسترده بهداشـت مواد غذايي عبارتست از بهداشت هنگام تـوليد- فــرآيند- توزيع و مصرف .
هدف اوليه بهداشت مواد غذايي پيشگيري از مسموميت هاي غذايـي و ديـگر بيماريـهاي منتقله بـه وسيلة مـواد غذايي است

منابع آلوده گي مواد غذايي:
حيوانات
انسان و اشياء آلوده
آب آلوده و فاضلاب
باد و گرد و خاك

1- حيوانات
مانند جوندگان –حشرات – دام و طيور كه از طرق مختلف موجب انتقال آلوده گي به مواد غذايي مي گردند .
(حشرات و جوندگاندر مزارع ،انبارها، فروشگاهها، منازل به موادغذايي آسيب رسانده آنها راغير قابل مصرف ميسازند.) گاهي ممكن است آسيب به گونـه اي باشد كه غـذا بـه وسيلة آسيب حشرات ؤدر معرض فساد ميكروبي قرار گيرد و گـاهي حشرات و جونـدگان عـامل انتقال ميكروب و يا انگل به مواد غذايي هستند(مگس مـواد عذايي را بـه صورت محلول مصرف ميكندو غذاهاي جامد را با غدد بـزاقي حل كرده و روي مواد غـذايي مدفوع ميريزد). بـنابر اين بـايد مـواد غذايي را از دسترس اين مـوجودات دـور نگهداشت مثلاً مگس ميتواند در مواد غذايي مرطوب پروتئيني مثل گوشت ، پنير ، تخم مـرغ و سيب زميني فـاسد و مـرطوب بـه تـعداد 75 تا 150 عـدد تـخم گذاري كند . در شرايط مساعد تـخم مگس بـاسرعت بـه مگس بـالغ تبديل شده و تكثير پيدا مي كند (در عرض24 ساعت). ممكن است در مدت يكسال از يك جفت مگس نر و مـاده يك ميليون مگس توليد شود .عمر متوسط هر مگس 20 تا 30 روز ميباشد مگس مي تـواند به وسيلة كرك ، ترشحات دهـان و مدفوع ميكروب ها را از منابع آلوده به مواد غـذايي منتقل نمايد شعاع پرواز 3-4 كيلومتر و در صورت وزش باد و طوفان اين شعاع افزايش مييابد.
راههاي مبارزه بامگس:
سه راه مبارزه با مگس وجود دارد 1- مكانيكي 2- شيميايي 3- بيولوژيكي(ژنيتيكي)
بهترين و مـوثرترين و بـا صرفه وبا داوامترين روش مـبارزه با مگس بهسازي محيط يعني جلوگيري از تماس مگس با محيطهاي مناسب تخم گذاري مثل سطل زباله وجايگاههاي جمع آوري و دفع و دفن زباله و ...... و همچنين استفاده از كسيه هاي زباله در مكانهاي توليد زباله و جمع آوري ودفع مناسب و بموقع زباله هاي توليدي وتفكيك زباله و.......
بيماريهايي كه عامل آن به وسيلة مگس منتقل مي شود عبارتند از :
حصبه –شبه حصبه –وبا –شبه وبا – اسهالهاي خوني و معمولي –سل- تراخم و فلج اطفال.

بخشی از فهرست مطالب :
مقدمه
طبقه بندي بيماريهاي منتقله به وسيله مواد غذايي
منابع آلوده گي مواد غذايي
عمده ترين بيماريهاي مرتبط با جوندگان
انسان و اشياء آلوده
آلودگي هاي آب
آلوده گي شيميائي آب
باد و گرد و خاك
نتيجه گيري
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » پاورپوینت های درسی

تعداد مشاهده: 460 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:384 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل


پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی عرضه مواد غذایی

پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی عرضه مواد غذایی شامل 37 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کن

قیمت : 29,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی

پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی شامل 45 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بهداشت و امنیت مواد غذایی

پاورپوینت بهداشت و امنیت مواد غذایی شامل 42 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی شامل 27 اسلاید زیبا هست که قابل ویرایش می باشد و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد. در ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم، سپس فهرست مطالب را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید.

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دانلود رایگان پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را ...

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی

پاورپوینت معاون بهداشت محیط وریس اداره بهداشت موادغذایی وبهسازی اماکن عمومی - بنام یزدان هستی معاون بهداشت محیط ورئیس اداره بهداشت موادغذایی وب...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بن...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی - به نام خدا موضوع تحقیق اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی مقدمه هدف تم...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی - نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی بنام خدا ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت ايمنی مواد غذایی - ا يمن ی مواد غذایی Food Safety مقدمه امنیت غذایی : دسترسی همه مرم درت ـــ مام اوق ــــ ات به غذای کافی و ...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی

دانلود پاورپوینت انواع روش های طبخ مواد غذایی - بسم الله الرحمن الرحيم انواع روش هاي طبخ مواد غذايي پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود...

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی - اصول نمونه برداری از مواد غذایی بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آنها در...

قیمت : 33,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی - 1 روشهای نگهداری مواد غذایی بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ي شه...

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت آلودگي منابع آب به موادنفتي و روش کنترل آن (با کیفیت)

پاورپوینت آلودگي منابع آب به موادنفتي و روش کنترل آن (با کیفیت) - بنام خدا آلودگي منابع آب به موادنفتي و روش كنترل آن توسعه فعالیت های اکتشاف...

قیمت : 14,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی (⭐⭐⭐) - بنام خدا 1 روش های نگهداری مواد غذایی 2 بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي معاش روزانه هم ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی (⭐⭐⭐)

پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی (⭐⭐⭐) - تغذیه و ارزش مواد غذایی مقدمه: در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعم‌دار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،و...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید - بسم الله الرَّحمن الرَّحیم نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهدار...

قیمت : 37,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی

پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی - مواد غذایی و گروه های غذایی 1 2 مواد غذایی مواد غذایی لازم برای بدن عبارتند از : پروتئین ها هیدرات...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی

پاورپوینت ملامین در مواد غذایی - ملامین ملامین در مواد غذایی ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیان...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی - عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سال 1393 شرح وظایف واحد نظارت برمواد غذایی ...

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل